YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

URK: Vechtpartij houdt jongeren bezig

Follow
NOS

De politie heeft gisteravond ingegrepen bij ongeregeldheden op Urk. Daarbij gebruikten ze de wapenstok en zetten ze honden in tegen tientallen vechtende jongeren. Vandaag op school zijn de ongeregeldheden het gesprek van de dag.

Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos'>https://www.youtube.com/nos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: social@nos.nl

En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos'>https://www.youtube.com/nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl
Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: https://www.facebook.com/nos/ Teun Feun over UIT DE KAST komen | URK! Gratis geld: Spaanse 'Robin Hood' verrast dorpsbewoners - RTL NIEUWS. Samenvatting FC Groningen -Ajax 0-1 (20-04-2019). Urk - Geert Wilders bezoekt vissersmonument. Visserijschip LH 356 ‘Henk Senior’ van Osprey Trawlers. Nieuwe confrontatie dreigt na ruzie op Urk. Groot VERDRIET op Urk... | URK! Jesse Klaver: ‘Nederland eerlijker maken lukt niet met Forum voor Democratie’ - RTL NIEUWS. Urk verwelkomt zeehelden. UTRECHT: Nicky stond oog in oog met de dader.

posted by navozarr


Recommended