Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Sneakers van 2000 euro!? | De waarheid over LIMITED SNEAKERS

Follow
NOS Stories

Steeds vaker geven we honderden euro's uit aan een paar sneakers. We jassen onze oma's erfenis erdoorheen, vliegen er de wereld voor over of kamperen een week voor de winkel. Maar hoe worden die sneakers nou zo duur? En worden we opgelicht?

We spreken met sneakerheads, verzamelaars en resellers om dit uit te zoeken. We ontdekten hoe ver mensen gaan voor dat ene paartje, hoe de prijzen zo over de kop slaan én dat er een schimmige handel bestaat tussen winkels en resellers.

Meer video's? Abonneer op ons kanaal! http://bit.ly/2b60OQS

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

NOS Stories zoekt op YouTube dingen voor je uit! We duiken in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vind je onze video's leuk? Abonneer je dan op ons kanaal!

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN SNAPCHAT
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Check ons op www.instagram.com/nosstories
Op Snapchat nemen we je mee op pad naar plekken waar je niet zo snel komt. Volg ons via 'nosstories' en kijk mee.

► HEB JE TIPS?
Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Stuur ons een berichtje met je verhaal, of mail ons op [email protected] Dwars: Jikke en Mikki balen van halflege chipszakjes. Strak van de pep: pompen in de sportschool. Slijm kopen en slijm-idolen ontmoeten op de Slime Bash. Nieuw schooljaar: hoe kies je nieuwe spullen? Zo veel invloed had de VAR op de Eredivisie. Steeds meer mensen veranderen hun voornaam. Steeds meer kinderen gaan een jaar op wereldreis. Laurent van 6 gaat nu al naar het gymnasium. Laurent (8) is geslaagd voor het gymnasium. 10 Verboden Locaties op Aarde!

posted by forexgenaccq4


Recommended