15 YouTube views, likes subscribers in 10 minutes. Free!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

RIJK & NIELS MEE MET LUCHTMOBIEL | UNTRAINED: ON A MISSION - Concentrate BOLD

Follow
Concentrate BOLD

UNTRAINED IS BACK! Niels & Rijk nemen jullie zes weken lang mee met DEFENSIE! Deze week zijn ze op de legerbasis Ford Hood in Texas. In deze aflevering lopen ze mee met de Luchtmobiele Brigade, leren ze omgaan met wapens en praten ze over gevaarlijke situaties! Check het nu en abonneer je hier: http://bit.ly/ConcentrateBold

Na een succesvol eerste seizoen van UNTRAINED zie je nu elke vrijdag een video van UNTRAINED: On A Mission, waarin BOLD-hosts Rijk en Niels achter de schermen kijken bij Defensie in Amerika en Denemarken. Ze leren schieten met machinegeweren, ondergaan heftige trainingen en leven als echte militairen. Focking vet toch?

Meer van UNTRAINED: On A Mission: http://bit.ly/BOLD_UNTRAINED2

Volg Concentrate BOLD:
http://instagram.com/concentrate_bold
http://facebook.com/concentratebold

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts Niels Oosthoek, JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland. Elke maandag zie je een video van BOEIEND waarin een BOLD-host 12 uur lang vastgeketend met handboeien aan een bekende Nederlander zit. Op woensdag zie je VERDWAALD waarin 2 BOLD-host met elk een bekende Nederlander als gast gedropt worden in de ruige natuur met als doel als eerste de bewoonde wereld te bereiken. En op zondag zie je UNTRAINED: ON A MISSION waarin Rijk en Niels achter de schermen bij Defensie in Amerika en Denemarken kijken! FUCKING BOLD. De video’s komen online om 17:30. Kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Ook Niels Oosthoek is BOLD, vooral bekend van zijn YouTube-kanaal Gierige Gasten, waarin hij met twee vrienden zonder geld een luxe leven leidt. Naast JayJay en Niels zit Rijk Hofman in het BOLD-team. ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. Beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/nielsoosthoek/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

Gierige Gasten (Niels): https://www.youtube.com/user/gierigegasten
DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnxBXXnFA3ZCHsh2mzqHag
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses
Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125n7Pm_zlC8enhTyh6PJw

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 750.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT! UNTRAINED ON A MISSION #04 ONTWAAKT DOOR HEFTIGE SCHIETPARTIJ bij PANTSERGENIE IN WEZEP. THOMAS EEN LICHTE HERSENSCHUDDING?? - CONCENTRATE BLINDSPOT. JACIN TRILL 12 UUR IN HANDBOEIEN | BOEIEND - Concentrate BOLD. MILAN KNOL & PETRUS DOORWEEKT IN DUITSE BOSSEN | VERDWAALD - Concentrate BOLD. UNTRAINED ON A MISSION #02 “DIT IS GEEN CALL OF DUTY” met de LUCHTMOBIELE BRIGADE in FORT HOOD. Nesim: “IK HEB GEFAALD VOOR HET LEVEN!” – CONCENTRATE Blindspot. ALS IK DIT DOE KOMT ZE BIJ ME WONEN! STRIJDEN VOOR DE BARET | IK WORD MARINIER #11. 'Jullie GANG begrijpen mij niet?!' STRAAT WOORDENBOEK - Millennials. #STRAND compilatie | Dumpert Tags.

posted by Tsitselisgo


Recommended