Grow your YouTube channel like a PRO with a free tool
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Proton X70 vs Honda CR-V vs Kia Sorento: Ulasan paling komprehensif. Bahagian 1

Follow
F TV

Proton X70 ialah sebuah SUV segmen C tapi ia dijual pada harga Segmen B.
Proton mensasarkan produk ini kepada Honda CR-V yang merupakan SUV segmen C antara paling laku seluruh dunia. Kia Sorento pula ialah SUV segmen D yang dulunya bersaing dengan CR-V dari segi harga tetapi kini mereka meletakkan harga Sorento lebih tinggi dari CR-V kerana ia jaul lebih besar.
Saiz kabin dan praktikaliti adalah kekuatan utama Honda CR-V manakala Proton X-70 pula datang dengan imej muda dan ranggi.
Sorento ada reputasi sebagai kereta kerja yang mewah kerana ia ditawarkan dengan opsyen enjin disel
Kita lihat rekabentuk luar dan kabin dalam bahagian pertama, dalam bahagian kedua kita akan bandingkan sistem ADAS1.0 dan Sensing 2.0 serta kualiti pemanduan dan keselesaan.
#Proton
#X70
#ProtonX70
#HondaCRV
#KiaSorento
#SUV
#Malaysia
#TestDrive PROTON X70 - Test Drive bersama pemain bola Syafiq Rahim! Pandu Uji Proton X70 Bahasa Melayu. Proton X70 - Kualiti Binaan Dalaman Terbaik Proton. YS Khong Tames the Mountain with the Proton X70 | Proton X70 [Review & Test Drive] - Part 1. #KLIMS 2018: Perang SUV Proton vs Perodua , yang mana akan menang di pasaran? Proton X70 'Hi Proton' test using 'powderful' Malaysian accents! - AutoBuzz.my. Proton X70 - Fungsi Butang Pada Proton X70. 2017 Proton Iriz 1.6L Premium CVT Review / Kereta Kompak Terbaik Carsifu - Engear Ep13. Pandu Uji Toyota Vios (2019) - Boleh Ke Nak Lawan City, Mazda2, Almera? Honda CR-V Laporan Pemilik - Roda Pusing Wawancara.

posted by malczeqe


Recommended