15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Proton X70 vs Honda CR-V vs Kia Sorento: Ulasan paling komprehensif. Bahagian 1

Follow
F TV

Proton X70 ialah sebuah SUV segmen C tapi ia dijual pada harga Segmen B.
Proton mensasarkan produk ini kepada Honda CR-V yang merupakan SUV segmen C antara paling laku seluruh dunia. Kia Sorento pula ialah SUV segmen D yang dulunya bersaing dengan CR-V dari segi harga tetapi kini mereka meletakkan harga Sorento lebih tinggi dari CR-V kerana ia jaul lebih besar.
Saiz kabin dan praktikaliti adalah kekuatan utama Honda CR-V manakala Proton X-70 pula datang dengan imej muda dan ranggi.
Sorento ada reputasi sebagai kereta kerja yang mewah kerana ia ditawarkan dengan opsyen enjin disel
Kita lihat rekabentuk luar dan kabin dalam bahagian pertama, dalam bahagian kedua kita akan bandingkan sistem ADAS1.0 dan Sensing 2.0 serta kualiti pemanduan dan keselesaan.
#Proton
#X70
#ProtonX70
#HondaCRV
#KiaSorento
#SUV
#Malaysia
#TestDrive Ciri keselamatan Geely Boyue dengan sistem pengesanan holografik 3D 360° (2018). Proton X70: Shaking things up. Haval H2 1.5 Premium 2017 - Roda Pusing Ringkas. [BM] Proton X70 Premium – Pandu Uji | EvoMalaysia.com. Perodua Aruz 2019 - Komen jujur pandu uji pertama. Proton x70 walkaround video | 宝腾首部SUV x70 超详细6分钟实体车介绍. Proton X70 SUV quality and 'Hi Proton' test - AutoBuzz.my. Rolls-Royce Ghost Series 1 - Roda Pusing Review. Toyota Rush 2019 rebadge jadi Perodua Aruz, 7 Tempat Duduk | EvoMalaysia.com. PROTON X70 - 360 Camera and Parking Sensors & Door Opening Warning System.

posted by malczeqe


Recommended