Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

PROTON X70 - Test Drive bersama pemain bola Syafiq Rahim!

Follow
Aliff.H

PROTON X70 - Pandu Uji bersama pemain bola Syafiq Rahim! Kehkehkeh. Acah je. dalam video ni, aku ada review sikit pandu uji Proton X70 bersama Hafizi, atau yang korang suka panggil Syafiq Rahim ni.

Secara kesimpulannya, memang best proton X70 ni. Berbaloi beli. Servis pun lebih murah dari Honda CRV dan Mazda CX5! Pemanduan jauh lebih selesa berbanding dengan CRV dan Mazda CX5. Feature kereta juga tip top. Wow. Pemanduan selesa dan lancar, pecutan memuaskan.

Terima kasih atas sokongan anda semua. Peluang untuk menang topup bulanan jika anda jadi subscriber channel kami. Mudah aje. Buat 2 perkara di bawah ini :

1. Subscribe channel youtube ni channel @aliffhadi
2. Share video yang anda tonton ini ke FB anda dengan tulis perkataan ini - “Jom subscribe channel youtube ni “
3. Kemudian ini borang cabutan bertuah topup di sini https://goo.gl/forms/nAl5kTKQqgYE9vU82


Kami akan hubungi pemenang bulanan, secara peribadi. Pemenang juga akan diumumkan dalam video youtube kami dari semasa ke semasa. cabutan akan dibuat setiap bulan Proton x70 walkaround video | 宝腾首部SUV x70 超详细6分钟实体车介绍. Pintar Bah Kereta Proton X70! | Malaysia. Proton X70 | Review Proton X70 | Jom tengok apa ada dengan Proton X70. Proton X70 - Demonstrasi Kamera 360 Darjah. Test Drive Proton SUV X70 - Best Proton So Far. Proton X70 2019 Toturial. Tanya Saja Apa-apa Soalan Proton X70, Abang Jawab! Proton X70 - Test Drive Yang Terbaik. Proton X70 first impressions. Proton X70 Ciri-Ciri Awal - Roda Pusing Wacana.

posted by crkovnjakij


Recommended