Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

PROTON X70 - Test Drive bersama pemain bola Syafiq Rahim!

Follow
null

PROTON X70 - Pandu Uji bersama pemain bola Syafiq Rahim! Kehkehkeh. Acah je. dalam video ni, aku ada review sikit pandu uji Proton X70 bersama Hafizi, atau yang korang suka panggil Syafiq Rahim ni.

Secara kesimpulannya, memang best proton X70 ni. Berbaloi beli. Servis pun lebih murah dari Honda CRV dan Mazda CX5! Pemanduan jauh lebih selesa berbanding dengan CRV dan Mazda CX5. Feature kereta juga tip top. Wow. Pemanduan selesa dan lancar, pecutan memuaskan.

Terima kasih atas sokongan anda semua. Peluang untuk menang topup bulanan jika anda jadi subscriber channel kami. Mudah aje. Buat 2 perkara di bawah ini :

1. Subscribe channel youtube ni channel @aliffhadi
2. Share video yang anda tonton ini ke FB anda dengan tulis perkataan ini - “Jom subscribe channel youtube ni “
3. Kemudian ini borang cabutan bertuah topup di sini https://goo.gl/forms/nAl5kTKQqgYE9vU82


Kami akan hubungi pemenang bulanan, secara peribadi. Pemenang juga akan diumumkan dalam video youtube kami dari semasa ke semasa. cabutan akan dibuat setiap bulan Proton X70 - Test Drive Yang Terbaik. Proton X70 SUV quality and 'Hi Proton' test - AutoBuzz.my. Ciri keselamatan Geely Boyue dengan sistem pengesanan holografik 3D 360° (2018). PT TALKS: Proton X70 SUV design, quality, tech, safety - so what do we think of it all? Proton X70 1.8 Turbo Premium 2WD SUV Review - AutoBuzz.my. RENTASAN BERITA 529 | PANAS!!! NAZRI DEDAH 'CERITA BELAKANG' ISU PERLANTIKAN NAJIB? AIRCOND KERETA ROSAK? - 3 Cara untuk Jimat. LORI TRELER BERTEMU KERETA DI SUSUR. SIAPA HARUS BERI LALUAN? PROTON R3 & EX DRIVER PETRONAS RACING TEAM. Proton X70 vs Honda CRV - kos pemilikan dan senggaraan.

posted by crkovnjakij


Recommended