Get free YouTube views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia - This is Televisió

Follow
Polònia TV3

En Ramon Gener (Ivan Labanda) ens mostrarà un recull dels millors homenatges a la televisió que ha fet el programa durant aquests mesos.

Les novetats de la graella d'enguany també han tingut el seu moment de glòria. Vam veure com la secció "Hola, Rahola" era un dels molts espais de TV3 on participava la Pilar (Cesc Casanovas), què li passaria a Hálldor Már (Xavi Serrano) si es trobés amb els altres presentadors de programes sobre "catalans fent coses" o la visita de Manuel Valls (David Marcé) a "Al cotxe".

El "Polònia" també s'ha emmirallat en programes internacionals, com quan Alfonso Dastis (Ivan Labanda) va visitar el show de Conan O'Brien (David Marcé) o el de nova creació, "Extradicions molt bèsties".

La revolució de la temporada va ser la sèrie sobre "Sant Esteve de les Roures", una telenovel·la ubicada al bell mig de la població que explicava els conflictes dels seus habitants. Recordarem l'episodi memorable en què la filla de l'Orni (Pep Cruz) es va casar amb un jove ben plantat (Roger Coma) oficiat per l'alcaldessa de la vila, Pilar Rahola (la real). Polònia - Rajoy a una elèctrica. Polònia - 'Comuns people', el musical (Paròdia de 'Common people', de Pulp ). FAQS | Política, futbol i llibertat d'expressió; entrevista a Pep Guardiola. Polònia - Musical 'No quiero salir'. Unitat independentista. Polònia - 'Sóc en Trapero', el musical del major dels Mossos. Polònia - El llibre de l'Estatut. APM? Extra - CAPÍTOL 460 - 02/12/2018. Sense Ficció: No vaig votar. El trio del Constitucional - Polonia.

posted by vacation3u


Recommended