Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia - Desmuntant Polònia

Follow
Polònia TV3

TV3 i Minoria Absoluta presenten "Desmuntant Polònia", un programa especial on els personatges del programa, amb la col.laboració de convidats sorpresa, mostraran la història mai vista del programa.

Per celebrar els 10 anys d'emissió, "Polònia" mostra les seves intimitats més insospitades. ¿Quin polític participa a les reunions de guió? ¿Quin actor s'ha cregut massa el seu paper? Quins actors han acabat a bufetades al plató? Trobareu les respostes a "Desmuntant Polònia". Un programa amb humor, secrets inconfessables i cameos de primer nivell: Pablo Iglesias, Artur Mas, Inés Arrimadas, Xavier Garcia Albiol, Anna Gabriel o Miquel Iceta són alguns dels polítics reals que hi prenen part.

A "Desmuntant Polònia" expliquem allò que no s'ha explicat mai. Fins i tot potser arribem massa lluny. Una oportunitat única que no us podeu perdre. Polònia - Les vacances de la CUP. Material Iceta - Polònia. Polònia - 'Me da igual, PSOE', el musical del PP. Polònia - La presentació de Quim Torra. TV3 - Polònia - Els millors musicals de la temporada. Polònia - És Trump. Polònia - Junqueras juga a dues bandes, el musical. NADIE SABE NADA - 6x24: Cómo ganarse la vida, el tutorial. FAQS - Pilar Urbano i Juan Carlos Monedero parlen de monarquia. Inés Arrimadas. Declaraciones en la carpa de Cs en Amer (Girona).

posted by vacation3u


Recommended