Get YouTube subscribers that watch and like your videos
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia - 20/09/2018

Follow
Polònia TV3

L'exhumació de Franco és un fet imminent i el Valle de los Caídos està a punt de quedar-se buit, però el dictador (Manel Lucas) no ho posarà tan fàcil. Al ritme de Queen, deixarà molt clar a Pedro Sánchez (Pep Plaza), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Casado (David Marcé) que no té cap intenció de deixar el sepulcre. Aconseguiran dur a terme l'exhumació?
A "Espejo público", Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà una de les víctimes silenciades de la concentració que, fa just un any, es va dur a terme davant de la Conselleria d'Economia de la Generalitat.
Carles Puigdemont (Queco Novell), convençut que res és impossible, assegura que l'independentisme màgic és una realitat i per demostrar-ho ens farà uns trucs de màgia que faran tremolar el Mago Pop.

Subscriu-te al canal oficial del “Polònia” a YouTube: https://bit.ly/2SfLcl0

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y
Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r
Facebook: https://www.facebook.com/polonia
Twitter: https://twitter.com/poloniatv3
Instagram: https://www.instagram.com/poloniatv3
Web:https://www.ccma.cat/tv3/polonia Polònia - Musical 'No quiero salir'. Polònia - Con un poco de ingenio. Polònia - 06/12/2018. Polònia - Merkel s'informa del procés. Abascal profana a Franco. Polònia 472 - 22/03/2018. Polònia - Rivera a la policia. Polònia - Rivera no té la ESO. Polònia - La renovació de Casado. Polònia - Junts pel Sí vol seduir Ada Colau.

posted by vacation3u


Recommended