The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia - 10/05/2018

Follow
Polònia TV3

Els principals partits independentistes es reuneixen per parlar del candidat a la investidura. Per art de màgia, Carles Puigdemont (Queco Novell) els posseirà per fer-los cantar els avantatges de la seva candidatura.
Sant Esteve de les Roures serà testimoni del casament més esperat: el de la filla de l'Orni (Pep Cruz) i la Pepa (Marta Angelat). El que ningú s'espera és el secret que amaga el nuvi (Roger Coma), un fet que desencadenarà una crisi familiar. La Pilar Rahola (la real), alcaldessa de la vila, no se'n sabrà avenir.
La dissolució de la banda terrorista ETA també apareixerà al telenotícies d'aquesta setmana. A causa de la seva desaparició, hi haurà una pugna per descobrir quin serà el col·lectiu capaç d'omplir el buit que deixa com a "enemic de l'Estat".

Subscriu-te al canal oficial del “Polònia” a YouTube: https://bit.ly/2SfLcl0

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y
Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r
Facebook: https://www.facebook.com/polonia
Twitter: https://twitter.com/poloniatv3
Instagram: https://www.instagram.com/poloniatv3
Web:https://www.ccma.cat/tv3/polonia Polònia - Rajoy canta 'Son mis amigos' (Paròdia d'Amaral). Polònia - Letícia fa vaga. Polònia - 15/11/2018. Persona Infiltrada. El PSOE ofereix una merda. Polònia - Sant Esteve de les Roures. Polònia - No estaba muerto. Polònia - Pedro Sánchez president. Unitat independentista. Transi - Càmera oculta.

posted by vacation3u


Recommended