Get real, active and permanent YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia | 462 | 11/01/2018

Follow
Polònia TV3

Carles Puigdemont (Queco Novell) i Marta Rovira (Mireia Portas) es reuniran per tal d'aclarir com serà la investidura del nou president català. Les seves discrepàncies donaran lloc a una cançó d'amor-odi.

Mentrestant, Inés Arrimadas (Lara Díez) intentarà ser presidenta de totes les maneres possibles. Per fer-ho, haurà de superar l'abisme que és pactar amb els comuns.

Entre les manualitats de les diades i el predomini del color groc, Catalunya s'ha convertit en l'epicentre de l'art modern. Per analitzar tot aquest moviment, en Ramon Gener (Ivan Labanda) visitarà el Polònia emulant el seu programa "This is art".

A tot això, Artur Mas (David Marcé) tornarà a fer una passa al costat i presentarà la seva dimissió com a president del PDeCAT.

Al Telenotícies també descobrirem que els suports europeus envers el procés català continuen sense aparèixer per enlloc.

Finalment, Puigdemont provarà de creuar la frontera per tal d'assistir a la investidura. Es camuflarà per confondre els agents duaners. Li sortirà bé la jugada?

posted by vacation3u