It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia 462 - 11/01/2018

Follow
Polònia TV3

Carles Puigdemont (Queco Novell) i Marta Rovira (Mireia Portas) es reuniran per tal d'aclarir com serà la investidura del nou president català. Les seves discrepàncies donaran lloc a una cançó d'amor-odi.
Mentrestant, Inés Arrimadas (Lara Díez) intentarà ser presidenta de totes les maneres possibles. Per fer-ho, haurà de superar l'abisme que és pactar amb els comuns.
Entre les manualitats de les diades i el predomini del color groc, Catalunya s'ha convertit en l'epicentre de l'art modern. Per analitzar tot aquest moviment, en Ramon Gener (Ivan Labanda) visitarà el Polònia emulant el seu programa "This is art".

Subscriu-te al canal oficial del “Polònia” a YouTube: https://bit.ly/2SfLcl0

TV3 a YouTube: https://bit.ly/2WFU15Y
Catalunya Ràdio a YouTube: https://bit.ly/2RLKl6r
Facebook: https://www.facebook.com/polonia
Twitter: https://twitter.com/poloniatv3
Instagram: https://www.instagram.com/poloniatv3
Web: https://www.ccma.cat/tv3/polonia Polònia - És Trump. APM? Extra - CAPÍTOL 450- 23/09/2018. Polònia - Surf al Parlament. Polònia - El musical de la Hisenda intervinguda. Moltes Colaus. APM? Extra - CAPÍTOL 456 - 04/11/2018. Polònia - 'Sóc en Trapero', el musical del major dels Mossos. L'enterrament de l'equidistància. APM? Extra - CAPÍTOL 435 - 29/04/2018. Polònia - Anna Gabriel a Ginebra.

posted by vacation3u


Recommended