Sub4Sub network gives free YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia | 456 | 16/11/2017

Follow
Polònia TV3

La interferència al procés català per part de Rússia és un concepte que planeja sobre l'actualitat d'aquesta setmana. Per sortir de dubtes, Albert Rivera (Sergi Cervera) i Inés Arrimadas (Lara Díez) viatjaran al Kremlin per trobar-se amb Vladimir Putin (Xavi Serrano).

Mentrestant, el PDeCAT ha tornat a canviar de marca. Ara, sota el nom de Junts Per Catalunya, intentaran trobar el màxim suport possible mitjançant les eines més efectives: escudar-se en Carles Puigdemont.

La llista del PSC està rebent fitxatges d'altres partits i entitats. Miquel Iceta (Ivan Labanda) exposarà la seva visió de futur amb la llista "Junts pel Seny" conformada per Ramon Espadaler (Pep Plaza), Carlos Jiménez Villarejo (Cesc Casanovas) i molts d'altres d'orígens diversos.

Com expliquen els professors els fets del passat 1 d'octubre? Un mestre es trobarà amb aquest dilema enmig d'una classe. Després que alguns docents hagin hagut de declarar, el professor haurà de mesurar molt bé què diu per tal de no acabar davant d'un jutge.

A tot això, els comuns hauran de mesurar els seus discursos per tal de mantenir satisfets al mateix temps els votants espanyolistes i els catalanistes. Ada Colau (Agnès Busquets) mantindrà l'equilibri mitjançant un comandament a distància i un cronòmetre.

posted by vacation3u