Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia | 453 | 26/10/2017

Follow
Polònia TV3

Si res no canvia, l'article 155 entrarà en vigor minvant l'autonomia de Catalunya i alterant la normalitat del programa. És per això que Mariano Rajoy (Queco Novell) s'adreçarà als catalans des de la Sala Tàpies parlant de la parcialitat de TV3.

També es viatjarà en el temps per recordar els pares de la Constitució. Mariano Rajoy (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Albert Rivera (Sergi Cervera), entre d'altres, reviuran l'esperit de la Transició per adaptar-la als temps que corren. Per altra banda, Rajoy, Sánchez i Rivera intervindran quirúrgicament Catalunya per aplicar-hi el 155.

Mentrestant, Alfonso Dastis (Ivan Labanda) va de convidat al "late night" de Conan O'Brien (David Marcé) per analitzar les imatges de la repressió policial de l'1 d'octubre.

A l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias (Queco Novell) i Alfred Bosch (Toni Albà) voldran seduir l'Ada Colau (Agnès Busquets) davant les discrepàncies del seu partit amb els socialistes. Aquests últims seran cridats a l'ordre per Miquel Iceta (Ivan Labanda) a causa de la seva posició respecte a l'article 155.

Els anuncis de TV3 també es veuran afectats. Per exemple, el del 012 canviarà Helena Garcia Melero per Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets). Polònia 477 - 03/05/2018. Polònia - Vamos a contar mentiras. Polònia - La CUP fa una passa al costat. Polònia - Collons, quin dia. Polònia - Musical 'On collons som?'. La roda de premsa d'Arrimadas - Polònia. Polònia - TV3 adoctrina. Polònia - Rajoy canta 'Son mis amigos' (Paròdia d'Amaral). L'autèntic Rajoy - Polònia. Polònia - This is Musicals.

posted by vacation3u


Recommended