Free views, likes and subscribers at YouTube. Now!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia - 11/01/2019

Follow
Polònia TV3

Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) s'apunten a la moda dels intercanvis de parelles. Un cop al Club Swingers coincidiran amb altres diputats del Parlament disposats a provar coses noves.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) salvarà una dona que està a punt de suïcidar-se, explicant-li que ell, tot i les dificultats, prefereix viure. Mentre li explica la seva situació s'adonarà que potser és ell qui ha de prendre aquesta decisió.

Després del pacte del Govern andalús, arriba el musical de la setmana "Somos de centro". Gràcies a les noves propostes de VOX, el Partit Popular i Ciutadans celebraran que, ni que sigui per comparació, han passat a ser un partit de centre.
Ja fa gairebé una setmana que els Reis d'Orients han deixat a les llars el "Lego de la República", però les famílies encara no han pogut muntar-lo per culpa de les peces simbòliques.

Mentrestant, Ada Colau (Agnès Busquets), després de la polèmica del gos, i per tal de demostrar el seu compromís animalista, nomenarà un nou tinent d'alcalde.

Ja han passat 7 anys des de l'últim "Generació D" i ja ha arribat la nova entrega. Com han viscut els nostres polítics aquests últims 7 anys? Iván Espinosa de los Monteros sobre VOX, España y Hegemonías. Polònia - Bertín Osborne entrevista Aznar a 'Polònia'. Polònia - Culpa a Cataluña (Chorus Line). Polonia rechaza a refugiados musulmanes | Reporteros en el mundo. TV3 - Polònia - Els millors gags. Polònia - Resistiré. Polònia - Polònia - Natura Sàvia. Els picapedra d'esquerres - Polònia. APM? Extra - CAPÍTOL 428- 04/03/2018. Polònia - Junqueras juga a dues bandes, el musical.

posted by vacation3u


Recommended