The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Polònia - 11/01/2019

Follow
Polònia TV3

Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) s'apunten a la moda dels intercanvis de parelles. Un cop al Club Swingers coincidiran amb altres diputats del Parlament disposats a provar coses noves.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) salvarà una dona que està a punt de suïcidar-se, explicant-li que ell, tot i les dificultats, prefereix viure. Mentre li explica la seva situació s'adonarà que potser és ell qui ha de prendre aquesta decisió.

Després del pacte del Govern andalús, arriba el musical de la setmana "Somos de centro". Gràcies a les noves propostes de VOX, el Partit Popular i Ciutadans celebraran que, ni que sigui per comparació, han passat a ser un partit de centre.
Ja fa gairebé una setmana que els Reis d'Orients han deixat a les llars el "Lego de la República", però les famílies encara no han pogut muntar-lo per culpa de les peces simbòliques.

Mentrestant, Ada Colau (Agnès Busquets), després de la polèmica del gos, i per tal de demostrar el seu compromís animalista, nomenarà un nou tinent d'alcalde.

Ja han passat 7 anys des de l'últim "Generació D" i ja ha arribat la nova entrega. Com han viscut els nostres polítics aquests últims 7 anys? Polònia - Mambo de la CUP. APM? - CAPÍTOL 555 - 08/02/2019. Polònia - Resistiré. Polònia - Un altre dia de caos. Polònia - Jo passo. Javier Ortega (VOX) Espectacular y brillante en tv3 - 1-O Golpe de Estado. APM? Extra - CAPÍTOL 467 - 10/02/2019. La Nit dels Òscars - 10/01/2019. TV3 - Polònia - 'Boi, boi boi'. Polònia - Sánchez el supervivent.

posted by vacation3u


Recommended