Buy real YouTube subscribers. Best price and warranty.
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

OVERZICHT: Dit waren de hoogtepunten van 2018 op social media

Follow
NOS

Een Frans gezin in safaripark Beekse Bergen tussen de jachtluipaarden, premier Rutte die zijn eigen gemorste koffie opruimt en een peuter hangend aan een balkon in Parijs.

Weet jij nog dat deze beelden voorbijkwamen in je tijdlijn? Bekijk ze terug in ons jaaroverzicht met de meest gedeelde gebeurtenissen.

Ga er lekker voor zitten; het overzicht duurt een kwartier. Daarin trouwens niets over brexit, over het klimaatakkoord en over de vergiftiging van de Russische oud-spion Skripal in Groot-Brittannië.

Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos'>https://www.youtube.com/nos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: [email protected]

En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos'>https://www.youtube.com/nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl
Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: https://www.facebook.com/nos/ Jaaroverzicht 2018: De talenten van het jaar. Antwoorden op jullie vragen over de peuter in de put. Flinke boete voor Cristiano Ronaldo omdat hij geen belasting betaalde. LIVE: De huldiging van Maarten van der Weijden. Jaaroverzicht 2018: Het megasucces van Fortnite. 10 Dingen Gevonden IN Lichaam van Mensen! Eerbetoon voor doodgeschoten rapper Feis. Steeds meer mensen veranderen hun voornaam. ZWEMTOCHT: Dit was de eerste nacht van Maarten van der Weijden. LIVE: Extra journaal (12.00 uur) na schoten in Utrecht.

posted by navozarr


Recommended