A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

OVERZICHT: Dit waren de hoogtepunten van 2018 op social media

Follow
NOS

Een Frans gezin in safaripark Beekse Bergen tussen de jachtluipaarden, premier Rutte die zijn eigen gemorste koffie opruimt en een peuter hangend aan een balkon in Parijs.

Weet jij nog dat deze beelden voorbijkwamen in je tijdlijn? Bekijk ze terug in ons jaaroverzicht met de meest gedeelde gebeurtenissen.

Ga er lekker voor zitten; het overzicht duurt een kwartier. Daarin trouwens niets over brexit, over het klimaatakkoord en over de vergiftiging van de Russische oud-spion Skripal in Groot-Brittannië.

Meer video's? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos'>https://www.youtube.com/nos

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: social@nos.nl

En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos'>https://www.youtube.com/nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl
Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: https://www.facebook.com/nos/ Verslaafd aan Mc Donalds - EDITIE NL. Waarom de wereld niet zonder zeecontainers kan. Vakkenvullen gaat FOUT | De waarheid over SUPERMARKTBAANTJES. Letse jongeren vertrekken naar West-Europa | De keerzijde van open grenzen 1/3. Wat is het dark web? Flinke boete voor Cristiano Ronaldo omdat hij geen belasting betaalde. JAAROVERZICHT: Het NOS Journaal Jaaroverzicht 2017. Jaaroverzicht 2018: 'Het Beste van de Check Dit Dan'. Het einde van de superjumbo • Z zoekt uit. Nieuws NOS Journaal Vandaag: Omstreden Russisch pensioenplan aangepast, maar alleen voor vrouwen.

posted by navozarr


Recommended