Free YouTube views likes and subscribers? Easily!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

ONTDEKKINGSREIS VIRGIL VAN DIJK!

Follow
ING Only Football

Na de ontdekkingsreis van Eden Hazard en Kevin de Bruyne gaat Touzani samen met Rarko op pad naar onze aanvoerder: Virgil van Dijk! Hij is op dit moment de duurste verdediger ter wereld! Maar wat weet je nog meer over Virgil van Dijk? Touzani en Rarko willen alles weten en gaan op onderzoek uit. Ze gaan naar zijn school, oude voetbalclub, vrienden van vroeger en nog veel meer! Wil jij ook alles weten van één van de sterspelers van Liverpool FC en van Oranje? Check deze video en vergeet niet te abonneren! http://9nl.at/zxej!'>http://9nl.at/zxej!

Only Football is the place to be voor de echte voetbalfan. Soufiane Touzani gaat samen met verschillende voetbal co-hosts op avontuur in de Nederlandse voetbalwereld. Op Only Football kan je onder andere de gaafste tricks en tips vinden, en de zoektocht naar de nieuwe ballenjongens en -meiden. Natuurlijk worden er door onze hosts ook challenges gedaan, gaan we op reis en volgen we de wedstrijden van het Nederlands elftal. Blijf op de hoogte van de gaafste voetbal video’s en subscribe http://9nl.at/zxej

Wil jij ook zo goed kunnen voetballen? Bekijk nu de video’s waar stap voor stap de gaafste freestyle voetbal trucjes uitgelegd worden: http://9nl.at/VoetbalTricks MATTHIJS DE LIGT VS FRENKIE DE JONG. DE DROOM VAN RARKO ft. TOUZANI. PANNA'S MET TOUZANI! – TEGENPRESTATIE van de CITY CHALLENGE ALKMAAR. VRIJE TRAPPEN CHALLENGE TEGEN TOUZANI! SHANE KLUIVERT GEEFT EEN ZIEKE PANNA ! VOETBAL CHALLENGE MET LOS BARRENDEROS ! VERSE PANNA'S - TOUZANI VS PSV 🔥🔥🔥. [ Touzani Challenge ] Raak ik de crossbar 10 keer ?! Frenkie de Jong - Bij Andy in de auto. BATTLES - TOUZANI VS HAZARD - Chelsea FC.

posted by manjci31


Recommended