Free views, likes and subscribers at YouTube. Now!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Noćas SVI GLEDAJU U NEBO: Na OVAJ PRAZNIK treba zamisliti želju| VESTI

Follow
VESTI

Iznesite komentar i video podelite sa drugima na društvenim mrežama!

YouTube kanal VESTI vam pruža informacije pre svih, i mogućnost da iste lako podelite sa svojim prijateljima na društvenim medijima.

Mi se ne trudimo da pružimo širu sliku o događanjima, ali i da u potpunosti uključimo naše posetioce u priču.

Objavljivaćemo objektivne društveno – političke novosti sa najposećenijih sajtova u Srbiji i regionu, prvenstveno one koje se tiču BALKANA, ali i aktuelnosti sa prostora jugoistočne Evrope i sveta.

VESTI je nova regionalna 24-časovna YouTube-stranica za više od 20 miliona ljudi na Balkanu.

Objavljivaljujemo objektivne društveno – političke novosti sa najposećenijih sajtova u Srbiji i regionu, prvenstveno one koje se tiču BALKANA, ali i aktuelnosti sa prostora jugoistočne Evrope i sveta.

VESTI ima jednostavnu i odgovornu misiju: presek događaja i dešavanja kako u svetu tako i u Srbiji, a sve sa ciljem boljeg razumevanja današnjice čiji smo sastavni deo.

Prikaz vesti i informacija kroz jedinstven i moderan vizuelni identitet portala omugućava lak i pregledan pristup informacijama.

You Tube stranica VESTI dostavlja visoko kvalitetan sadržaj obogaćen video prikazima i mogućnostima uspostavljanja dublje i dugotrajnije interakcije sa svojim posetiocima.

Naš portal pokriva vesti o domaćoj i svetskoj politici i ekonomiji,koje su namenjene kako domaćoj tako i međunarodnoj publici.


NAPOMENA: Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije VESTI


Drugi web-portali mogu slobodno da koriste celokupan sadržaj ove stranice.

#VESTI #POLITIKA #BALKAN #ZANIMLJIVOSTI #REGION #SVET

Pratite nas i putem:

facebook: https://www.facebook.com/VESTI-374877259722074
twitter: https://twitter.com/vestisrbija011
blogspot: https://vestibalkansrbija.blogspot.com/
. BLIŽI SE BOGOJAVLJENJE: Bitni običaji i pravila koja se ne preskaču nikad! Vladimir Putin in SERBIA 2019 - PUT IN SERBIA. Srbiji preti STRAVIČAN ZEMLJOTRES! TRAGIČNA SMRT U PORODICI ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Ćerka Željka Joksimovića objavila tužne vesti! DA NE POVERUJEŠ! PRONAĐEN UBICA PEVAČICE: Sve o MONSTRUMU Jelene Marjanović što do sada niste čuli! Putin Arrives To Russia-Loving Serbia And Meets EU-Oriented Aleksandar Vucic. Amar Gile - Imam samo jednu zelju (Official Music Video) 4k. Boba PRETUKAO Lepu Brenu / Žrtve anonimne prijave. Povratnik iz Australije osnovao odbor Pokreta SVETLO u Somboru! Press konferencija Vučića i Putina u Beogradu.

posted by medicaments7n


Recommended