15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Patent NIKOLE TESLE koji je navodno nestao iz ormarića !! TELEFORS

Follow
FES TV

Moj TELEFORS , rece NIKOLA TESLA , baziran je na potpuno novom konceptu fizike , onom o kojem naučnici još uvek sanjaju.
Drugaciji od mojih ranijih pokušaja prenosa električnih signala na daljinu gde sam i dobio ideju za ovaj projekat. Ovaj novi vid energije
bio bi zrak velicine 100 milionitog deo kvadratnog centimetra u prečniku i može biti razvijen u sklopu sistema za nešto manje od 2 miliona dolara i bio završen za tri meseca.

Da li je Nikola Tesla razvio tehnički izvodljivu ideju ovog projekta ?

Nikola Tesla radja se jednom u milenijumu. Pored očigledne talentovanosti za nauku , on je bio TAJ koji je umeo i da je prenese sa papira u delo. Priča se da ih nije rado ni zapisivao već sklapao iz glave.
Zamislite sve te bogate ljude Nju Jorka , koji su dobili u ruke NAIZMENIČNU struju , znajući koliko će para zaraditi. Ova vest čula se i u Evropi...POSLUŠAJTE

PRATI | ŠERUJ | LAJKUJ FES TV

Pišite mi na mail - [email protected]

Medjutim ovaj video govori o nekim ne zamislivim stvarima i ne želim dalje da vam otkrivam.. Žena koja zna šta nam sledi... Posle ovog videa sve postaje jasno..AGENDA Black GOO. Svemir je ŽIVI ORGANIZAM ! Vrlo verovatno i ima smisla ! FENOMEN koji niko ne razume...Misterija. BOSANSKA piramida EMITUJE TESLA skalarne talase ? (English subtitles). NEOBJAŠNJEN fenomen koji je ZATRESAO svet 70-tih. DA LI SE TO PUTIN ŠALI ???? Čudni Laseri Sa Neba Pale Kaliforniju. UFO Tehnologija koju kriju od nas.. Boyd Bushman Has Proof Of ANTI GRAVITY ? Čitaj unazad..A J I G O L O T N A J A S..Legalna manipulacija.

posted by elcangriboev8


Recommended