YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

NIKOLA TESLA bio u kućnom pritvoru zbog TELEFORSA ?

Follow
FES TV

Moj TELEFORS , rece NIKOLA TESLA , baziran je na potpuno novom konceptu fizike , onom o kojem naučnici još uveksanjaju.
Drugaciji od mojih ranijih pokušaja prenosa električnih signala na daljinu gde sam i dobio ideju za ovaj projekat. Ovaj novi vid energije
bio bi zrak velicine 100 milionitog deo kvadratnog centimetra u prečniku i može biti razvijen u sklopu sistema za nešto manje od 2 miliona dolara i bio završen za tri meseca.

Da li je Nikola Tesla razvio tehnički izvodljivu ideju ovog projekta ?

Nikola Tesla radja se jednom u milenijumu. Pored očigledne talentovanosti za nauku , on je bio TAJ koji je umeo i da je prenese sa papira u delo. Priča se da ih nije rado ni zapisivao već sklapao iz glave.
Zamislite sve te bogate ljude Nju Jorka , koji su dobili u ruke NAIZMENIČNU struju , znajući koliko će para zaraditi. Ova vest čula se i u Evropi...POSLUŠAJTE

PRATI | ŠERUJ | LAJKUJ FES TV

Pišite mi na mail - pisitenafestv@gmail.com

Medjutim ovaj video govori o nekim ne zamislivim stvarima i ne želim dalje da vam otkrivam.. Tuneli kojima čovek još nije kročio. ATLANTIDA uništena kometom FAJETON ? TO Objašnjava sve. Goran Šarić Predavanje 2017 u MNIC Nikola Tesla. Tajna Nikole Tesle (Ceo film). “Nikola Tesla - Prometej Novog doba”. ŠEŠELJ BI DA DEVENPORTUJE SKOTA - Evo kako su zapadni mediji ocenili naš angažman u UN.. Zasto je Nikola Tesla govorio da su brojevi 3, 6 i 9 kljuc svemira? OBJASNJENJE U VIDEU (Eng Sub). INTERVJU: Velimir Abramović - Nikola Tesla je tajno stvorio najmoćnije oružje na svetu! (11.06.2016). Nešto opasno nije u redu sa pričom o Piramidama...? Ko je i zašto srušio Jugoslaviju | Who broke the Yugoslavia and why.

posted by elcangriboev8


Recommended