Get real, active and permanent YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

NIKAD ISPRIČANA PRIČA:VLADIMIR PUTIN SPASAO SRBIJU OD SMRZAVANJA!| VESTI

Follow
VESTI

Iznesite komentar i video podelite sa drugima na društvenim mrežama!

YouTube kanal VESTI vam pruža informacije pre svih, i mogućnost da iste lako podelite sa svojim prijateljima na društvenim medijima.

Mi se ne trudimo da pružimo širu sliku o događanjima, ali i da u potpunosti uključimo naše posetioce u priču.

Objavljivaćemo objektivne društveno – političke novosti sa najposećenijih sajtova u Srbiji i regionu, prvenstveno one koje se tiču BALKANA, ali i aktuelnosti sa prostora jugoistočne Evrope i sveta.

VESTI je nova regionalna 24-časovna YouTube-stranica za više od 20 miliona ljudi na Balkanu.

Objavljivaljujemo objektivne društveno – političke novosti sa najposećenijih sajtova u Srbiji i regionu, prvenstveno one koje se tiču BALKANA, ali i aktuelnosti sa prostora jugoistočne Evrope i sveta.

VESTI ima jednostavnu i odgovornu misiju: presek događaja i dešavanja kako u svetu tako i u Srbiji, a sve sa ciljem boljeg razumevanja današnjice čiji smo sastavni deo.

Prikaz vesti i informacija kroz jedinstven i moderan vizuelni identitet portala omugućava lak i pregledan pristup informacijama.

You Tube stranica VESTI dostavlja visoko kvalitetan sadržaj obogaćen video prikazima i mogućnostima uspostavljanja dublje i dugotrajnije interakcije sa svojim posetiocima.

Naš portal pokriva vesti o domaćoj i svetskoj politici i ekonomiji,koje su namenjene kako domaćoj tako i međunarodnoj publici.


NAPOMENA: Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije VESTI


Drugi web-portali mogu slobodno da koriste celokupan sadržaj ove stranice.

#VESTI #POLITIKA #BALKAN #ZANIMLJIVOSTI #REGION #SVET

Pratite nas i putem:

facebook: https://www.facebook.com/VESTI-374877259722074
twitter: https://twitter.com/vestisrbija011
blogspot: https://vestibalkansrbija.blogspot.com/
. Tramp poslao Haradinaju JASNU PORUKU!RAMUŠE NISI DOBRODOŠAO U BELU KUĆU!| VESTI. The Best of Putin. Russia: 'Don’t cry! Everything is fine' - Putin awards parents with Orders of Parental Glory. Najtajniji Specijalci na Svetu Stižu u Beograd! Oni Čuvaju Vladimira Putina! The-New Lmousine Vladimir Putin vs Lmousine Donald Trump Reveal. Putin u Beogradu 2019. Predsednicka kolona (Vladimir Putin's motorcade). VESELJI OPET POZIVA NA UDRUŽENJE - Vučić već zna da će biti poražen!? ALBANCI NA NOGAMA - OTKRIVENA PRAVA ISTINA ZAŠTO JE PUTIN DOŠAO U SRBIJU. Dačić: SAD više od drugih zainteresovane za kompromis. A Day In The Life of Vladimir Putin (President of Russia).

posted by medicaments7n


Recommended