Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Na nišanu Lazanskog: Da li će Amerika kazniti Tursku zbog S-400

Follow
Sputnjik Srbija

Kako će Amerika odgovoriti Turskoj na kupovinu ruskog PVO sistema S-400? Da li je to početak erozije južnog krila NATO-a?

O tome u emisiji „Na nišanu Lazanskog“ govore Milan Mišić, dugogodišnji dopisnik lista „Politika“ iz Vašingtona, i politikolog Aleksandar Pavić.

Emisiju uređuje i vodi Miroslav Lazanski.

Za sve najvažnije vesti, komentare i analize posetite naš sajt ► https://rs.sputniknews.com/'>https://rs.sputniknews.com/

U moru informacija treba izabrati pravu.

Želite prvi da saznate vest, ne sumnjate u njenu tačnost i ispratite najbitnije događaje u svetu koji utiču i na naše živote? Interesuju vas mišljenja najeminentnijih stručnjaka iz širokog spektra oblasti i komentari na sve goruće teme? Pronađite to na Sputnjiku.

▌GOVORIMO ONO ŠTO DRUGI PREĆUTKUJU▐

Sajt „Sputnjik Srbija“ ► https://rs.sputniknews.com/'>https://rs.sputniknews.com/

Pratite nas na društvenim mrežama:

Fejsbuk ► https://www.facebook.com/rs.sputniknews
Tviter ► https://twitter.com/rs_sputnik
Instagram ► https://www.instagram.com/sputnik_srbija/
Telegram ► https://telegram.me/SputnikSrbija
Vajber ► https://chats.viber.com/sputniksrbija Može li se ukrajinsko pitanje rešiti bez SAD | Sputnjik intervju. Trka za Mesec | Sputnjik intervju. Krah modernog zapadnog pogleda na svet | Novi Sputnjik poredak. First shipment of Russian S-400 systems delivered to Turkey. Srpska posla u Libiji: Trgovina oružjem preko posrednika. Lazanski - Vasington nije zainteresovan za Kosovo dok se ne desi neka kataklizma - 9.7.2019. Miroslav Lazanski - U NATO-u imate prvu, drugu i trecu ligu - (TV Happy 15.07.2019). INTERVJU: Milan Živadinović - Istetovirani majmuni jure starlete, a fudbal nam propada! (16.7.2019). Novo Jutro - Dea I Sarapa - Miroslav Lazanski - 18.07.2019. INTERVJU: Batan Bogićević - Pariz krije mnoge tajne, doživeo sam i video svašta! (20.7.2019).

posted by pigwest1988yz


Recommended