Secret sauce that brings YouTube followers, views, likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Mira Filzah Bongkar Rahsia Kena Tampar Syazwan dalam PUJAAN HATI KANDA

Follow
Budiey Channel

Mira Filzah bongkar rahsia babak-babak kena pukul. Aduih! Sakit tak kena tampar kat Pali? Pujaan Hati Kanda trending gara-gara hashtag #kecampali Banyak lagi babak-babak menarik dalam episod PUJAAN HATI KANDA dan tak lupa juga ada watak-watak baru yang akan muncul. Ikuti drama episod ini di TV3 dan juga di Youtube Tv3Malaysia

PUJAAN HATI KANDA adalah kisah kasanova Remy Ishak dalam Pujaan Hati Kanda yang dibebani dengan kehadiran bayi misteri yang dikatakan anak kandungnya. Manakala Mira Filzah pula diupah oleh Remy untuk menjaga bayi tersebut dan tiba-tiba mereka jatuh cinta.

Follow Instagram: @budiey
http://youtube.com/budiey27 - Click to Subscribe!
http://budiey.com - Visit My Blog!
http://facebook.com/BudieyDotCom - Become a Fan!
http://twitter.com/budiey - Follow Me! Pujaan Hati Kanda | Episod 27. Pujaan Hati Kanda | Episod 21. Mira Filzah Tak Tahan Gelak Tengok Perangai Adik Fasha Sandha Pujaan Hati Kanda. Remy Ishak Malu Dipuji Mira Filzah Pujaan Hati Kanda. Manjanya Baby Iqy Dengan Pali Pujaan Hati Kanda. Bila Remy Ishak Bergurau Dengan Iqy Pujaan Hati Kanda, Comel Betul. Mira Filzah komen kat Ig Live Remy Ishak. Pujaan Hati Kanda | Episod 25. Dokumentari Kisah Disebalik Nama Mira Filzah. Handsome Remy Ishak Main Tiktok.

posted by badant9t


Recommended