Free views, likes and subscribers at YouTube. Now!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

KOSSO 12 UUR IN HANDBOEIEN | BOEIEND - Concentrate BOLD

Follow
Concentrate BOLD

Yes het is weer maandag! Dat betekent dat het tijd is voor je favoriete serie namelijk BOEIEND! Deze week gaat Niels mee met de rapper en bodybuilder uit Limburg: Kosso!

Na een zware workout sessie en kijken wie er sterker is gaan Kosso en Niels op wintersport! Ze hebben allebei nog nooit op een snowbaord gestaan en dit gaat dan ook (zoals je kan verwachten) niet al te goed. Na veel vallen en opstaan gaan ze nog even chillen in de Shisha lounge van Kosso. Check de aflevering nu!!!

Check Kosso's muziek hier: https://open.spotify.com/artist/6j2HGKxQpvoTFC5UCDq5mb?si=8WF7oGB5Qi-P-KWstB5-0Q

Volg Concentrate BOLD:http://instagram.com/concentrate_bold
http://facebook.com/concentratebold

#boeiend #concentratebold #kosso

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts Niels Oosthoek, JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. De video’s komen om 17:30 online. Kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Ook Niels Oosthoek is BOLD, vooral bekend van zijn YouTube-kanaal Gierige Gasten, waarin hij met twee vrienden zonder geld een luxe leven leidt. Naast JayJay en Niels zit Rijk Hofman in het BOLD-team. ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. Beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/nielsoosthoek/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

Gierige Gasten (Niels): https://www.youtube.com/user/gierigegasten
DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnxBXXnFA3ZCHsh2mzqHag
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses
Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125n7Pm_zlC8enhTyh6PJw

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!
Check ook de andere afleveringen van Boeiend https://www.youtube.com/playlist?list=PLvHZRi8ng2-hbImvzrFqGsNlencwhWTjr

posted by Tsitselisgo