Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

La meditación el éxito de ser uno mismo | Antonio Jorge Larruy | TEDxAndorraLaVella

Follow
TEDx Talks

El veritable èxit no està en aconseguir metes, objectius, diners, valoració,... El veritable èxit és ser un mateix.

Antonio Jorge Larruy funda el 1995 Espai Interior a Barcelona, ​​centre dedicat a l'autoconeixement i desenvolupament del potencial humà. Actualment també desenvolupa aquesta activitat a la Universitat de Barcelona, ​​col·laborant en el Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la Facultat d'Econòmiques, i imparteix cursos i tallers en diferents punts d'Espanya. És col·laborador habitual del programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure".

La seva manera d'ensenyar empeny a una investigació clara i viva, centrada en potenciar l'autenticitat de l'ésser, més enllà de qualsevol referència religiosa o tradició. El seu llenguatge és senzill, directe i contemporani.

És autor dels llibres Espacio interior, La aventura del Ser uno mismo i Centramientos: invitación a la autenticidad. Recentment s'ha publicat el seu últim llibre Viure sense pensar, viure en plenitud.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx

posted by demoliceqa