The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

KOSSO over de NIEUWE TRACK met ZIJN VROUW | FIRST LIVE

Follow
FIRST

Kosso vertelt wat voor impact de ziekte van zijn moeder had op zijn werk en zijn verloving. Daarnaast krijgen we zijn nieuwste track te horen die hij samen met zijn vrouw “the queen of the south” heeft gemaakt. Hij is weg bij zijn label en is van plan grote stappen te maken. Check het nu in de video!

ABONNEER op FIRST:
http://bit.ly/AbonneeropFirst

CHECK HIER MEER VAN ONZE GAST:
https://www.instagram.com/kosso.nl/
https://www.youtube.com/watch?v=knV9I7WI9uA&t=35s

VOLG ons op INSTAGRAM voor exclusief backstage materiaal! https://www.instagram.com/ditisfirst/

FIRST is elke vrijdag live te zien om 17:00 op Ziggo kanaal 13 en ook live op Youtube. Elke dag om 16:00 krijg je een nieuwe video!

Check de video’s, chat mee in de livestream en blijf op de hoogte door je te abonneren op het kanaal. FIRST wordt gepresenteerd door Ta Joela, Veras, Youstoub, Keizer, Dzifa, Qucee en Ouassima.

Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Deze vermelding is onderdeel van de 'Social Code: YouTube'. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar http://desocialcode.nl. NUMIDIA & CAZA X KAJ (prod. YAM) | FIRST. QUCEE GAAT MET MOBICEP EEN KAST WORDEN EN NOMINEERT IEMAND CHECK DE HELE VIDEO - #VLOG 28. HANWE: “NEDERLAND wil ISMAIL GEKLAPT zien worden” | FIRST LIVE. VASTEN MET GASTEN #8 KOSSO. RENAN EOTBDD: “IK WERD HEEL VEEL GEPEST” | FIRST LIVE. MEREL (TEMPTATION VIPS) in TRANEN door HEFTIGE TRANSFORMATIE - The One or Just Fun? | FIRST. Kosso 2.0 “GAAT HET BODYBUILDEN VAN NU TE VER?'' // #DAY1 Afl. 50. MELVIN MANHOEF: 'REMY BONJASKY IS GEEN VECHTER'. BOKSEN MET OUASSIMA! KOSSO: 'NIEMAND KAN MIJ MEER KILLEN OP EEN TRACK'.

posted by an2k1i2dtt


Recommended