Buy real YouTube subscribers. Best price and warranty.
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

JESEN SAMURAJA-NAJBOLJE SCENE

Follow
Šalipur

JESEN SAMURAJA je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih osećanja.

SADRŽAJ:
Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.


Originalni naslov: Jesen samuraja
Početak prikazivanja filma: 25.02.2017
Dužina trajanja filma: 117 min
Država/Godina: SRB/2016
Žanr: romantični/ljubavni, komedija
Glumci: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović
Režiser: Danilo Bećković
Distributer: CENTAR BEOGRADSKIH FESTIVALA Turneja - Aj pucaj picko mamu ti jebem. NAJ PROVALE SRPSKIH FILMOVA 3. DEO. Mali Budo - Cast mi je. Andrija i Andjelka - Kad ti stari drugar dodje u posetu. Andrija i Andjelka - Behind The Scenes: Kako ide tekst, ljudi? Underground (1995) - Tuča [HD]. Sergej Trifunovic Kukavica Turneja. Karaula - (Yodi) - Net Film - 2006. Jesen samuraja - Domaći film (2016). Falsifikator 2013 - Ljubinko o svom zivotu.

posted by gjaldinum48


Recommended