15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

JANKO - I SAM ZNAS (Reakcija)

Follow
MAGIČNI VIDEO

Mesta na kojima me mozete pratiti takodje:
✔️ Instagram: https://goo.gl/aHcp39
✔️ Facebook: https://goo.gl/zSt2ue

Ukoliko zelite donirati za MAGICNI VIDEO, to mozete uraditi na ovoj jedinoj paypal adresi:
mvpaypal014@gmail.com
(svaki euro je dobrodosao) Hvala!

Subscribe na kanal *Udrite po zvoncetu* komentarisite svaki video i lajkujte kako bi postali aktivni pretplatnik i dobijali uvek obavestenje o video klipu ili lajv strimu, i dobrodosli u MAGICNU DRUZINU! 。◕ ‿ ◕。
Ko lajkuje video, od mene dobija jedan kolacic za svaki lajk!
Please, like this video because of reasons! Thank you very much!
Hola a todos los locos!

Ukoliko ste uzivali u ovom video klipu,lajkujte i ostavite vas utisak,a ukoliko se niste preplatili,ucinite to sada jednim klikom kako bi smo prosirili nasu druzinu, i cuknite na to zvonce pored opcije "Subscribe/Pretplati se" kako bi ste dobijali obavestenje na vasem mobilnom telefonu kada god izbacim novi video! :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svaki video na ovom kanalu je sarkasticne, zabavne, duhovite prirode, koji ima za cilj da nasmeje i zabavi, u neku ruku i edukuje ljude, a nikako da proziva ili vredja ikoga, bilo osobu, kulturu, veru ili naciju. U svakom klipu smesnog i zanimljivog karaktera, imam svoju odredjenu ulogu!
Sto se drugih klipova tice, na ovom kanalu mozete naici i na horor klipove (naracija horor prica) pa i na ozbiljnije (vlogove) u kojima svakodnevno pruzam interakciju sa svojom voljenom druzinom!
Ukoliko ne kapirate tip mog humora, nemojte kritikovati i najpre vredjati, jer kao sto rekoh, sve je ovo
jedna velika ULOGA u smesnim klipovima i kao takvi, nemaju za cilj da izvredjaju, vec zabave.
Hvala na postovanju i nadam se da cete uzivati u mojim video klipovima na jutjubu! :)

business contact / poslovni kontakt: kontaktmejl014@gmail.com

- Magicni Video ♛ Odose mi kule! Clash Royale Ep.1. BAKAPRASE X CHODA - HASL (OFFICIAL VIDEO). KO JE ZAPRAVO BAKA PRASE ? (ISTINA I DOKAZI). EXTREMNO TETOVIRANJE! *prva tetovaža* - Projekat DA. BAKA PRASE NAPRAVIO DISSTRACK NA MENE (REAKCIJA). Jala Brat x Buba Corelli x Rasta - Benga po snijegu (Official Video). KO ĆE NAPRAVITI BOLJU ZGRADU U FORTNITE-U ?? PA ONA ME PRETUKLA!!! ( My Hero Academia - One's Justice ) ft. Snowatic. USKACEM U DM INSTAGRAM RIBAMA SA JANKOM ! ZAPALIO SAM PETARDU U SOBI ( PRANK NA MAMI).

posted by yngletidea


Recommended