Get YouTube subscribers that watch and like your videos
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

Jairzinho - Laat niet los feat. Jonna Fraser (Prod. Architrackz)

Follow
RotterdamAirlines

Jairzinho - Laat niet los feat. Jonna Fraser (Prod. Architrackz)
SPOTIFY: https://open.spotify.com/track/4RUJUbq2l7VqCCVlqYsikG

In februari bracht Jairzinho ft. Jonna Fraser het nummer ‘Laat niet los’ uit op het platenlabel van Rotterdam Airlines Music Group. Het nummer van de toen nog relatief onbekende zanger werd direct een hit op Spotify. En hoewel het nummer in de clubs en op de straten door vele speakers schalt en zelfs op YouTube 1,1 miljoen keer ‘bekeken’ werd had de hitsingle geen videoclip. Maar nu is het dan eindelijk zo ver, ‘Laat niet is’ heeft een videoclip! En de video sluit perfect aan bij de zomervibes van de laatste dagen. Snel kijken dus!
---
Camera: Sebastian Leijzer
Edit: Ezra Elhorst
Grading: Michel Blom
Camera assistant: Christiaan Kompaan
---
Jairzinho maakte in 2006 al zijn entree als muzikant met het nummer ‘Superfly’. De videoclip van dit nummer werd geregisseerd door de Amerikaan James Wade, regisseur van de Outlaws (crew 2pac Shakur). Maar ook zijn acteercarrière ging lekker en muziek werd tijdelijk op een laag pitje gezet. Jairzinho acteerde in producties van o.a. het RO Theater en Rotterdams Lef. Hij maakt een tour door Amerika en kreeg een rol in de tv-serie ‘Onderweg naar morgen’. Met ‘Laat niet los’ maakt Jairzinho zijn comeback als muzikant. En wat voor een comeback! Het nummer wordt in elke club in het land gedraaid en is op weg naar goud!
---
Over Rotterdam Airlines Music Group
Het in 2009 opgerichte Rotterdam Airlines Music Group (RAMG) is een jong, independent platenmaatschappij, managementbureau en muziekuitgeverij. In korte tijd is Rotterdam Airlines uitgegroeid tot een serieuze partij in de Nederlandse hiphopscene. Op het label komt muziek uit van onder andere Jairzinho, Sevn Alias, Kevin, Johnny Sellah, Chip Charlez, BKO en Lil Saint. Rotterdam Airlines is gevestigd in het bruisende hart van Rotterdam.

---
https://www.facebook.com/rotterdamairlines
https://twitter.com/rdamairlines
https://www.instagram.com/rotterdamairlines/
http://www.urbanhigh.nl

posted by pro6g5ram4h