15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

JAG LÖSER ERA PROBLEM (på riktigt alltså)

Follow
Therese Lindgren

Heej fina! Dagens video är inspirerad av Amirs video ”Måste säga PASS nu | Löser problem” som du hittar här: https://www.youtube.com/watch?v=lCvMDDaNfv0&t

Videon går helt enkelt ut på att jag försöker hjälpa till att lösa problem som jag fått skickade till mig på Instagram. Bland annat pratar jag om utmattning, och hur jag under min utmattning var jourhem åt en hund via organisationen Hundar Utan Hem (https://hundarutanhem.se). Jag hjälper också till att fixa en födelsedagspresent, en alla hjärtans dag-present, löser en ekvation och ger lite random råd.

Mina älsklings-tigths från Victorias Secret för oss med korta ben som jag tipsar om i videon är dessa: https://ww.victoriassecret.com/clothing/all-bottoms/total-knockout-by-victoria-sport-high-rise-tight-victoria-sport?ProductID=386083&CatalogueType=OLS&search=true (fast jag såg nu att de kostar 950 kr! Herregud vad dyrt. Jag beställde de när det var 50% rabatt på Black Friday).

Hoppas ni gillade videon. Vi ses i nästa! PUSS PUSS


♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @thereselindgren
Twitter: @thereselindgren
Min serie på dplay: https://dplay.se/program/thereselindgrentestar
👇Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon!👇 SAMARBETEN JAG ÅNGRAR. 5 VANOR SOM KOMMER FÖRÄNDRA DITT LIV. JAG HAR RADERAT VIDEON NU | vlogg. STOR HAUL från Rusta 💲. GALEN GARDEROBSRENSNING. DAGS ATT TESTA *INDY BEAUTY* by TESSAN!! BÄSTA & SÄMSTA KÖPEN TILL BEBIS (0-6 månader). TESTAR KARDASHIAN-PRODUKTER. SHOPPAR FÖR 36 000 KRONOR 💰vlogg. HUR LITET KAN JAG RITA?

posted by Reovogvem6p


Recommended