Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Zoran Ćirjaković - Ne razumem šta politički idioti traže na protestima! (2.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Zoran Ćirjaković, novinar i profesor na Fakultetu za medije i komunikacije. Za domaće medije izveštavao je tokom oružanih sukoba i kriza u zemljama Azije i Podsaharske Afrike. Vodio je seminare o istraživanju i izveštavanju iz kriznih i opasnih okruženja. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Darko Tanasković - Turska vodi politiku neoosmanizma i ekspanzije na Balkan! (30.12.2018). INTERVJU: Boris Bizetić - Rokeri s Moravu i naše pesme su nadživele mnoge političare! (4.1.2019). INTERVJU: Branislav Stojmenović - Verovao sam u snove, tako možemo menjati realnost! (22.1.2019). INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta – Darko Trifunović i Vanja Elez (8.1.2019). INTERVJU: Đorđije Andrić - Kontrola medija je pogrešna, moramo da čujemo drugu stranu! (1.1.2019). INTERVJU: Petar Čelik - Nismo svesni da nas svakodnevno truju hranom i vodom! (26.1.2019). INTERVJU: Vladimir Ilić - Za promenu svesti u ovoj usranoj zemlji su potrebne decenije! (18.10.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended