YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Zoran Buljugić, profesor ruskog jezika i stručnjak za geopolitičke odnose. Predaje ruski jezik u Dvanaestoj beogradskoj gimanziji i sa decom radi već oko 30 godina. Saradnik je časopisa "Geopolitika", a bavi se i prevođenjem. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 08.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Staniša Stojiljković - Moramo da povratimo kontrolu nad svojim zdravljem! (17.1.2019). INTERVJU: Svetozar Radišić - Živimo u opasnim vremenima, ne znamo ko vlada svetom! (15.8.2018). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). INTERVJU: Milan Brdar - Niko ne zna do kada će prevareni narod trpeti političare! (02.05.2016). INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Doping je velika opasnost za zdravlje sportista i mladih ljudi! (19.8.2018). Dragaš: Spremite se, jer 2019 počinje globalni haos! (POLITIКON). INTERVJU: Goran Marjanović - Drevne civilizacije kriju tajna znanja i tehnologije! (9.1.2019). INTERVJU: Zlatko Nikolić - Srpska mafija odavno ima jake veze sa moćnim kartelima! (8.10.2018). AKTUELNO: Naša dijaspora mora da se vrati u Srbiju - Džon Bosnić i Ilija Šaula (7.12.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended