Get free YouTube views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Zoran Buljugić - Svetom se vlada prevarama, manipulacijom i lažnim novcem! (12.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Zoran Buljugić, profesor ruskog jezika i stručnjak za geopolitičke odnose. Predaje ruski jezik u Dvanaestoj beogradskoj gimanziji i sa decom radi već oko 30 godina. Saradnik je časopisa "Geopolitika", a bavi se i prevođenjem. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 08.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Božidar Milosavljević - Vanzemaljci su pomagali razvoj starih civilizacija! (11.3.2019). GOVORNICA 04.05.2019 Čedomir Antić. INTERVJU: Milan Paroški - Postoje dokazi da je Deda Mraz naš, Sorabi su prezali irvase! (14.1.2019). INTERVJU: Fox - Tajna društva drže ključne poluge moći i vladaju celim svetom! (5.12.2018). Boško Obradović: 'Vučić je obična kukavica koja vređa i ponižava građane Srbije'! Emisija Autoritet. Dr Tomislav Terzin i Dr Suvad Lelo - Teorija zavjere 38 -tema: Kreacija ili darvinizam. INTERVJU: Ivan Golac - Srbi su me zaboravili, mislim da me mnogo više cene u Engleskoj! (5.7.2019). GOVORNICA 17.03.2018. Zoran Živković. GOVORNICA 11.03.2017 John Bosnitch. GOVORNICA 13.04.2019 Momčilo Trajković.

posted by oljeomn9s


Recommended