YouTube doesn't want you know this subscribers secret
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Vladimir Ilić - Za promenu svesti u ovoj usranoj zemlji su potrebne decenije! (18.10.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Vladimir Ilić, hip-hop muzičar poznatiji kao Ila i sin televizijske legende Milovana Ilića Minimaksa. Sa Nenadom Aleksićem Sha osnovao bend Sha-Ila koji je bio veoma popularan krajem devedesetih. Trinaest godina nakon očeve smrti otkriva da su ga mnogi zaboravili, pa čak i oni kojima je njegov otac neizmerno pomogao u karijeri. Milovana Ilića Minimaksa publika će pamtiti kao inovatora, duhovitog i harizmatičnog čoveka koji je milionsko gledalište vezivao za televizor i jednog od najboljih voditelja svih vremena. Poznati reper priču o ocu počinje sa setom u glasu tvrdeći da mu sve više nedostaje, pa često odlazi na njegov grob da bi skupio snagu da nastavi dalje u životu. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.10.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* BALKAN INFO: Nebojša Tubić Žabac – Kristijana zovu 'Kristina taster', zato što je cinkaroš! INTERVJU: Predrag Popović - Rijaliti je uteha za mase, zato su nepismeni retardi junaci (11.10.2018). INTERVJU: Nikola Pejaković - Izdali smo borbu predaka, moramo da platimo cenu slobode! (18.9.2018). AKTUELNO: Paranormalne pojave i fenomeni - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (21.10.2017). INTERVJU: Mikri Maus - Naša generacija je odrasla na ulici, mi smo deca radničke klase! (08.11.2017). INTERVJU: Petar Čelik - Nismo svesni da nas svakodnevno truju hranom i vodom! (26.1.2019). INTERVJU: Niggor - Beli mag nam je otkrio zašto je zla sudbina zadesila Monteniggerse! (7.10.2018). INTERVJU: Vaso Bakočević - Nikada ne želim da odustanem i zato prihvatam svaki izazov! (9.9.2018). INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Država i tajne službe su oduvek kontrolisali mafiju! (16.02.2018). INTERVJU: Robert Valdec - Mediji ćute o migrantima koji pljačkaju i siluju! (5.2.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended