Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Vladimir Ilić - Za promenu svesti u ovoj usranoj zemlji su potrebne decenije! (18.10.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Vladimir Ilić, hip-hop muzičar poznatiji kao Ila i sin televizijske legende Milovana Ilića Minimaksa. Sa Nenadom Aleksićem Sha osnovao bend Sha-Ila koji je bio veoma popularan krajem devedesetih. Trinaest godina nakon očeve smrti otkriva da su ga mnogi zaboravili, pa čak i oni kojima je njegov otac neizmerno pomogao u karijeri. Milovana Ilića Minimaksa publika će pamtiti kao inovatora, duhovitog i harizmatičnog čoveka koji je milionsko gledalište vezivao za televizor i jednog od najboljih voditelja svih vremena. Poznati reper priču o ocu počinje sa setom u glasu tvrdeći da mu sve više nedostaje, pa često odlazi na njegov grob da bi skupio snagu da nastavi dalje u životu. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 10.10.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Petar Čelik - Svetom vladaju oni koji kontrolišu sve tokove novca iz senke! (10.03.2018). INTERVJU: Božidar Popović - Na Zemlji postoji sukob dve moćne vanzemaljske civilizacije (02.02.2018). INTERVJU: Mikri Maus - Naša generacija je odrasla na ulici, mi smo deca radničke klase! (08.11.2017). INTERVJU: Voodoo Popeye - Najviše kukaju oni koji su jahali dok su njihovi bili vlast! (29.05.2018). INTERVJU: Monogamija - Živimo u izopačenim vremenima, nekada je sve bilo drugačije! (23.1.2019). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Goran Jevtović (13.12.2017). INTERVJU: Tomislav Terzin - Bog je stvorio život na Zemlji kao što piše u Bibliji! (09.07.2018). INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Država i tajne službe su oduvek kontrolisali mafiju! (16.02.2018). AUDI SMRTI!!! AUDI A8 (D2) 4.2 QUATTRO Direktorski ili mafijaški??? PUTINOV TROJANSKI KONJ MENJA SVE - Gorko priznanje Njujork Tajmsa, on će vladati još dugo!?

posted by oljeomn9s


Recommended