A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Tomislav Terzin - Biblija pomaže ljudima da saznaju istinu o nastanku sveta! (27.05.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Tomislav Terzin, profesor genetike, molekularne biologije i biologije razvića Univerziteta Alberta u Kanadi. Autor je knjiga "Naučna cenzurisana otkrića" i "Medonosna pčela - jevanđelje prirode", a aktivno učestvuje i na tribinama o odnosu nauke i religije, među kojima je i ona sa temom "Naučni dokazi Isusovog vaskrsenja". U poslednjih petnaest godina u SAD-u, Kanadi i Engleskoj, održao je mnoga predavanja o pitanju odnosa nauke i religije. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 23.05.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Vladimir Lalić - Bog je najveći saveznik ljudima u borbi protiv demona! (29.06.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Teško je lečiti buzdovane i kamenjarke opsednute demonima! (14.7.2018). INTERVJU: Velimir Abramović - Kosmičke sile mogu da utiču na ljudske sudbine i događaje (15.10.2017). INTERVJU: Mila Alečković - Svetski moćnici su pedofili, satanisti i potpuni sektaši! (7.8.2018). INTERVJU: Džon Bosnić - U velikoj smo opasnosti, neprijatelji žele da unište Srbiju! (13.6.2019). INTERVJU: Milan Brdar - Ustaški zločini nad Srbima su imali punu podršku Vatikana! (01.06.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Treba napraviti red i počistiti kriminalce i dilere droge! (25.3.2018). INTERVJU: Milan Paroški - Nismo svesni naše velike istorije i zbog toga je žrtvujemo! (31.05.2018). INTERVJU: Dušan Dunđer - Sve je manje slobode, ceo svet robuje novom svetskom poretku! (08.06.2018). INTERVJU: Goran Marjanović - Tajna znanja drevnih civilizacija ostaće velika misterija! (22.4.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended