It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Svetozar Radišić - Živimo u opasnim vremenima, svet se bliži velikom ratu! (01.03.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin prof. dr Svetozar Radišić, pukovnik Vojske Srbije u penziji. Ekspert za strategiju i vojnu doktrinu, borbenu gotovost, „svedimenzionalnu odbranu“, „psihološki rat“, „neoružane oblike agresije“ i „novi svetski poredak“. Na osnovu ocena eksperata u teoriju ratne veštine uneo je novu klasifikaciju ratova, naučno objašnjenje ratova u vanfizičkoj i vanvojnoj sferi, definicije savršenih i totalnih ratova, naučno objašnjenje neokortikalnog rata i svedimenzione odbrane, organizacione modele za usavršavanje borbene gotovosti, naučno objašnjenje u vezi sa primenom elektromagnetnog i vibratornog oružja i zaštite od tih vrsta oružja, predviđanja ratova budućnosti u kojima će nestati prostor kao faktor rata. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 17.02.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Milan Paroški - Srpski narod je odavno porobljen i u potpunosti okupiran! (09.02.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Svetom vladaju oni koji kontrolišu sve tokove novca iz senke! (10.03.2018). INTERVJU: Marko Vidojković - Srbijom danas vlada tiranija i sve brže srljamo u propast! (20.02.2018). AKTUELNO: Evropska unija uništava sve naše vrednosti - Zmago Jelinčić i Ivan Pajović (24.03.2018). Dr Svetozar Radišić: 'U molekulu DNK-a postoje zapisi na ćirilici'! Emisija Autoritet. Svetozar Radisic - Svetom Vladaju Budale - Intervju 2018 NOVO. INTERVJU: Milan Paroški - Jugoslavija je bila veliki suicid za čitav srpski narod! (05.04.2018). INTERVJU: Lepomir Bakić - Razočaran sam zbog svih nepravdi, ali bih opet isto uradio! (07.08.2017). AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Biljana Đorović i Višeslav Simić (23.07.2018). Duša kao esencija živih bića i ljudski identitet - gost prof. dr Svetozar Radišić.

posted by oljeomn9s


Recommended