Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Staniša Stojiljković - Moramo da povratimo kontrolu nad svojim zdravljem! (17.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je prof. dr Staniša Stojiljković, stručnjak za ishranu i biohemiju, šef katedre za ekološko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta u Leskovcu. Član je Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika. Sertifikovani je predavač iz oblasti Ekologija organizma Zdravstvenog Saveta Srbije. Autor je više knjiga, kao i "Intenzivnog programa detoksikacije i oporavka organizma". Program je do sada koristilo više od 5000 učesnika. Autor je trideset proizvoda na bazi gline i lekovitog bilja. Autor je brojnih tekstova iz oblasti Ekologije organizma objavljenih u najznačajnijim dnevnim listovima i časopisima. Gostujući na televizijama u regionu afirmiše naučne i efikasno primenjive principe zdravog života. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 18.11.2018. godine u Leskovcu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* Geopolitika 17. januar 2019 gost Dragoslav Bokan. SIROVA hrana, prednosti, zablude - KSENIJA LEA RONAI. INTERVJU: Branko Dragaš - Političari nam više nisu potrebni, treba da promenimo sistem! (13.2.2019). Posao Svetog Duha! AMERIKA ODLUCILA - VUCIC DAJE OSTAVKU - SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?! INTERVJU: Fox - Tajna društva drže ključne poluge moći i vladaju celim svetom! (5.12.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018). INTERVJU: Mila Alečković - Mediji nas samo truju, strah sprečava ljude da se probude! (2.3.2019). AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Biljana Đorović i Višeslav Simić (23.07.2018). Goli Zivot - Milka Kresoja - (TV Happy 03.02.2015.).

posted by oljeomn9s


Recommended