YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Staniša Stojiljković - Moramo da povratimo kontrolu nad svojim zdravljem! (17.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je prof. dr Staniša Stojiljković, stručnjak za ishranu i biohemiju, šef katedre za ekološko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta u Leskovcu. Član je Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika. Sertifikovani je predavač iz oblasti Ekologija organizma Zdravstvenog Saveta Srbije. Autor je više knjiga, kao i "Intenzivnog programa detoksikacije i oporavka organizma". Program je do sada koristilo više od 5000 učesnika. Autor je trideset proizvoda na bazi gline i lekovitog bilja. Autor je brojnih tekstova iz oblasti Ekologije organizma objavljenih u najznačajnijim dnevnim listovima i časopisima. Gostujući na televizijama u regionu afirmiše naučne i efikasno primenjive principe zdravog života. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 18.11.2018. godine u Leskovcu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Miloš Biković - Tragedija je da uspešni beže iz Srbije da bi postigli uspeh! (03.01.2018). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). U CENTAR - Goran Šarić: 40% Srbа i Hrvatа potiču od istog muškarca. INTERVJU: Lemi G - Odrastali smo na ulici i prošli sve, zato nam je glava bila u torbi! (15.1.2019). CIRILICA - Srbija u kandzama mafije / Mafijaski obracuni drmaju Srbiju - (TV Happy 21.01.2019). INTERVJU: Otac Nenad Ilić - Božić je praznik rađanja novog života i očuvanja porodice! (7.1.2019). „Кosovo je važnije od pet minuta na RTS-u!' - Milan Brdar (Politikon) 2019. ESPRESO INTERVJU: Dragan Đilas. INTERVJU: Vladimir Popović - Bio sam učesnik mnogih tuča, ali nikada nisam poražen! (21.1.2019). INTERVJU: Boris Bizetić - Rokeri s Moravu i naše pesme su nadživele mnoge političare! (4.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended