Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Srđan Nogo - Još uvek nijedan političar nije odgovarao za pljačku Srbije! (24.02.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Srđan Nogo, član Glavnog odbora Dveri i narodni poslanik. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o sukobima unutar Vučićevog režima, o predsedničkim izborima i o šansama opozicije za pobedu, o sprezi između stranih banaka i srpskog pravosuđa, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.02.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

ZA SRBIJU:

Teša Tešanović
Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

ZA DIJASPORU:

Teša Tešanović
Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Mila Alečković - Tajne službe organizuju terorističke napade širom sveta! (10.11.2017). INTERVJU: Džon Bosnić - Donald Tramp će pomoći srpskom narodu kao predsednik Amerike! (25.01.2017). INTERVJU: Branko Dragaš - Srbiji je potreban tim ljudi sa vrhunskim referencama! (13.04.2017). INTERVJU: Marko Vidojković - Opozicija mora da stane u zajednički front protiv diktature (4.10.2017). INTERVJU: Milan Stamatović - Vučiću nećemo oprostiti pljačku i uništavanje države! (12.03.2017). INTERVJU: Andrej Fajgelj - Moramo da se borimo da sačuvamo dom i porodične vrednosti! (30.09.2016). AKTUELNO: Opozicija ujedinjena protiv Vučića - Siniša Kovačević i Borko Stefanović (09.12.2017). INTERVJU: Jelena Maćić - Srbija ovako izgleda, zato što uvek glasamo za manje zlo! (23.10.2016). SAMO SLOVENSKI SA MILOŠEM STOJKOVIĆEM - TEŠA TEŠANOVIĆ 1 DEO. ZADRUGA UZIVO 🏆🏆🏆 Glavonja 🏆🏆🏆 Glavonja🏆🏆🏆.

posted by oljeomn9s


Recommended