A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Semir Osmanagić - Vanzemaljci su na vrhu piramide moći i kontrolišu ceo svet! (21.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Semir Osmanagić, istraživač i pisac. Stekao je status najkontroverznijeg antropologa današnjice vodeći naučni projekat istraživanja "Bosanske doline piramida". 2005. godine je proglasio brdo Visočica pored mesta Visokog, za piramidu ilirskog porekla, staru desetak hiljada godina. Otkriće piramida u Bosni i Hercegovini učinilo ga je svetski poznatim. O njemu su reportaže snimili brojni svetski mediji. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 04.09.2018. godine u Sarajevu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* Semir Osmanagić - Teorija zavjere 22 - tema: Megalitne građevine. Specijal/POZITIV/Semir Osmanagić. AKTUELNO: Prava istina o vanzemaljcima - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (09.07.2017). INTERVJU: Velimir Abramović - Teslina otkrića će pomoći stvaranje nove civilizacije! (18.11.2018). Piramida Mjeseca je opipljivi DOKAZ o autentičnosti piramida u Visokom BIH. Semir Osmanagić gost Impulsa (27.10.2018.). BOSANSKE PIRAMIDE / BOSNIAN PYRAMIDS / BOSNISCHE PYRAMIDEN ¤ (20)16_JAN_26. INTERVJU: Bernard Ljubas - Siguran sam da vanzemaljci postoje i da posećuju Zemlju! (23.01.2017). POSLE RUCKA - Bliski susreti nase vojske sa NLO / Tesla kljuc svega? - (TV Happy 24.09.2018). INTERVJU: Jovo Bakić - Srbija je zemlja nepravde i zato nam treba promena celog sistema! (15.9.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended