The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Semir Osmanagić - Vanzemaljci su na vrhu piramide moći i kontrolišu ceo svet! (21.9.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Semir Osmanagić, istraživač i pisac. Stekao je status najkontroverznijeg antropologa današnjice vodeći naučni projekat istraživanja "Bosanske doline piramida". 2005. godine je proglasio brdo Visočica pored mesta Visokog, za piramidu ilirskog porekla, staru desetak hiljada godina. Otkriće piramida u Bosni i Hercegovini učinilo ga je svetski poznatim. O njemu su reportaže snimili brojni svetski mediji. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 04.09.2018. godine u Sarajevu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Petar Čelik - Reptili vladaju svetom, u tajnim ritualima piju ljudsku krv! (12.05.2018). BOSANSKE PIRAMIDE / BOSNIAN PYRAMIDS / BOSNISCHE PYRAMIDEN ¤ (20)16_JAN_26. AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Biljana Đorović i Višeslav Simić (23.07.2018). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). AKTUELNO: Migranti su deo plana za uništenje Evrope - Zmago Jelinčić i Džon Bosnić (24.9.2018). INTERVJU: Goran Šarić - Balkan krije drevnu civilizaciju, nije bilo doseljavanja Slovena (29.9.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Svetom vladaju oni koji kontrolišu sve tokove novca iz senke! (10.03.2018). INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended