A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Olivera Ćirković - Pink Panteri su postali mit, osećala sam se kao Robin Hud! (30.06.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Olivera Ćirković, bivša košarkašica i članica “Pink Pantera”. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 22.06.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* Krenula je na romantično putovanje, a završila u turskom kazamatu - Iza rešetaka, epizoda 2. Goli život: Olivera Ćirković 9.12.2016. Olivera Ćirković u Tuzli promovisala knjigu 'Pink Panter - Moja zatvorska ispovest'. INTERVJU: Vaso Bakočević - Nikada ne želim da odustanem i zato prihvatam svaki izazov! (9.9.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Kap je prelila čašu, prete mi zbog objava na društvenim mrežama! (6.7.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke žele da unište porodicu, Srbima preti nestanak! (04.7.2018). INTERVJU: Mile Novaković - Zemunski klan je na vrhuncu mislio da je moćniji od države! (22.03.2018). INTERVJU: Kristijan Golubović - Poslednji don beogradskog asfalta i urbani Robin Hud (24.08.2015). INTERVJU: Jelena Maćić - Srbija je postala rijaliti, a obični ljudi se bore da prežive! (22.9.2018). AKTUELNO: Istina o vanzemaljcima i paranormalnom svetu - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (31.3.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended