15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Olivera Ćirković - Pink Panteri su postali mit, osećala sam se kao Robin Hud! (30.06.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Olivera Ćirković, bivša košarkašica i članica “Pink Pantera”. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 22.06.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* ŽENAMA zavidim samo na ŠTIKLAMA - OLIVERA ĆIRKOVIĆ. INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke žele da unište porodicu, Srbima preti nestanak! (04.7.2018). Bunt PINK PANTERA - OLIVERA ĆIRKOVIĆ. Sampanjac sa Jasminom Anom 318 Olivera Cirkovic i Simonida Milojkovic. INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018). INTERVJU: Tomislav Terzin - Bog je stvorio život na Zemlji kao što piše u Bibliji! (09.07.2018). AKTUELNO: Dnevnjak - Rijaliti je teško đubre, ali imamo mnogo većih problema od toga! (26.07.2018). Nastavak priče o najozloglašenijoj Pink Panterki na svetu (drugi deo) - Iza rešetaka, epizoda 8. BALKAN INFO: Olivera Ćirković – Starlete su tužne devojčice koje nikad nisu odrasle! INTERVJU: Nixa Zizu - U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno! (5.8.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended