Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Niggor - Beli mag nam je otkrio zašto je zla sudbina zadesila Monteniggerse! (7.10.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, hip-hop muzičar, di-džej, producent. Sa Nebojšom Saveljićem činio je bend "Monteniggers", najbolji balkanski hip-hop projekat devedesetih. Nebojša je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1999. godine tako da je bend prestao sa radom, a Niggor je nastavio svoju solo karijeru. Posle Nebojšine smrti Igor Lazic je osnovao organizaciju protiv borbe u pijanom stanju sa sloganom “Ne brže od života”, a nedugo zatim snimio i duet sa Vladom Georgijevim “Ne brže od života”, posvećen upravo Nebojši Saveljiću. Prema njegovim rečima, danas jako mali broj ljudi sluša kvalitetnu muziku. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 27.09.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Boško Obradović - Savez za Srbiju će sigurno svima dati novu nadu i energiju! (19.10.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Uništavamo zdravlje, zato što je sve oko nas zatrovano! (10.5.2019). AKTUELNO: Oktobarska revolucija je zavera protiv Rusije - Zoran Buljugić i Ivan Pajović (03.12.2017). INTERVJU: Bernard Ljubas - Siguran sam da vanzemaljci postoje i da posećuju Zemlju! (23.01.2017). AKTUELNO: Tomislav Kresović i Biljana Đorović - Svetom se vlada lažima i strahom! (15.7.2019). AKTUELNO: Čudesni svet skrivenih znanja - Velimir Abramović i Božidar Milosavljević (27.12.2017). INTERVJU: Zvonimir Trajković - Ne smemo dati Kosovo, jer su tamo koreni srpskog naroda! (14.10.2018). AKTUELNO: Pravi borci ne odustaju i bore se do kraja - Vaso Bakočević i Dušan Džakić (15.12.2017). BALKAN INFO: General Nebojša Pavković – Iznenadila me priča Jugoslava Petrušića o hladnjačama! INTERVJU: Fox - Tajna društva drže ključne poluge moći i vladaju celim svetom! (5.12.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended