Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Nemanja Džaković, ugostitelj, boem i čovek koji je svašta prošao u životu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 15.11.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Jugoslav Petrušić - Evropa će goreti u plamenu novih protesta i sukoba! (24.12.2018). INTERVJU: Hrvoje Klasić - Ustaše su počinile genocid nad Srbima u Drugom svetskom ratu! (4.2.2019). INTERVJU: Branko Dragaš - Političari nam više nisu potrebni, treba da promenimo sistem! (13.2.2019). INTERVJU: Dejan Lučić - Šiptari su kukavice, za jedan dan možemo da oslobodimo Kosovo! (17.12.2018). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Milan St. Protić (12.2.2019). INTERVJU: Vaso Bakočević - Nikada ne želim da odustanem i zato prihvatam svaki izazov! (9.9.2018). AKTUELNO: Tomislav Kresović i Biljana Đorović - Svetom se vlada lažima i strahom! (15.7.2019). INTERVJU: Nikola Đuričković - Državna bezbednost stoji iza ubistva Đorđa Božovića Giške! (6.4.2019). INTERVJU: Goran Marjanović - Tajna znanja drevnih civilizacija ostaće velika misterija! (22.4.2019). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended