It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je Nemanja Džaković, ugostitelj, boem i čovek koji je svašta prošao u životu. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 15.11.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Voodoo Popeye - Najviše kukaju oni koji su jahali dok su njihovi bili vlast! (29.05.2018). INTERVJU: Feđa Dimović - Beogradski sindikat je bio žrtva najperfidnije cenzure! (22.12.2018). INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018). INTERVJU: Oleg Bondarenko - Sudbina Balkana rešava se u sukobu Rusije i Zapada! (18.1.2019). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). BALKAN INFO: Dafina - Džej Ramadanovski je bio šibicar pre nego što je počeo da peva! Petar Čelik otkriva: Da li mu je otac ubijen, ko su bili doušnici i odakle potiču Čelici. INTERVJU: Dado Topić - Morali smo da učimo dosta da uđemo u društvo kreativaca! (25.1.2019). INTERVJU: Radomir Pavićević Grof - Država i tajne službe su oduvek kontrolisali mafiju! (16.02.2018). SRBI SU STAROSEDEOCI - Jedna reč je DOKAZ.

posted by oljeomn9s


Recommended