Rock YouTube channel with real views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Muftija Muamer Zukorlić - Zapadni svet ide u propast zbog svoje dekadencije! (08.12.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin muftija Muamer Zukorlić, predsednik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka i narodni poslanik u Skupštini Srbije. Za prvog predsednika Mešihata Islamske zajednice Sandžaka biran je 1993. godine njegovim osnivanjem, da bi na toj funkciji bio do početka 2016, kada zbog ulaska u politiku najpre zamrzava funkciju, a potom se i povlači sa nje. Uporedo sa funkcijom predsednika Mešihata bio je i glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji i predsednik Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru. Vrsni je poznavalac arapskog jezika i odlikuje se visokim organizacionim sposobnostima, opštom pismenošću i misionarskim afinitetima. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 22.11.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. Muftija Zukorlić izazvao 'buru' u Beogradu. INTERVJU: Božidar Popović - Na Zemlji postoji sukob dve moćne vanzemaljske civilizacije (02.02.2018). INTERVJU: Miloslav Samardžić - Senke nad Balkanom su prepune istorijskih neistina! (04.01.2018). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). INTERVJU: Dušan Dunđer - Sve je manje slobode, ceo svet robuje novom svetskom poretku! (08.06.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Treba napraviti red i počistiti kriminalce i dilere droge! (25.3.2018). INTERVJU: Vojin Vučković Žuća - Srpski narod je doživeo veliku izdaju devedesetih! (24.04.2018). INTERVJU: Mikri Maus - Naša generacija je odrasla na ulici, mi smo deca radničke klase! (08.11.2017). AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Darko Trifunović i Tomislav Kresović (29.11.2017). GOVORNICA 05.01.2019 Zoran Modli.

posted by oljeomn9s


Recommended