Free views, likes and subscribers at YouTube. Now!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Muftija Muamer Zukorlić - Zapadni svet ide u propast zbog svoje dekadencije! (08.12.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin muftija Muamer Zukorlić, predsednik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka i narodni poslanik u Skupštini Srbije. Za prvog predsednika Mešihata Islamske zajednice Sandžaka biran je 1993. godine njegovim osnivanjem, da bi na toj funkciji bio do početka 2016, kada zbog ulaska u politiku najpre zamrzava funkciju, a potom se i povlači sa nje. Uporedo sa funkcijom predsednika Mešihata bio je i glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji i predsednik Internacionalnog Univerziteta u Novom Pazaru. Vrsni je poznavalac arapskog jezika i odlikuje se visokim organizacionim sposobnostima, opštom pismenošću i misionarskim afinitetima. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 22.11.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. Muamer Zukorlic - Nacija nije svetinja nego realnost - Dobro jutro Srbijo - (TV Happy 21.02.2018). N1 Pressing: Muamer Zukorlić. Dr Seselj o muftiji Muameru Zukorlicu i njihovom rivalstvu - DJS - (TV Happy 01.11.2018). INTERVJU: Lane Gutović - Političari su ljudi koji često nemaju dar za bilo koji posao! (11.08.2017). INTERVJU: Miroljub Petrović - Dobri zakoni mogu da oteraju sve sataniste u mišje rupe! (20.12.2017). INTERVJU: Slobodan Komazec - Pljačkaške privatizacije su potpuno uništile našu privredu! (6.6.2019). INTERVJU: Miroslav Lazanski - Srbija mora da sačuva vojnu neutralnost i vrati vojni rok! (2.3.2018). INTERVJU: Jovo Bakić - Vučić je licemer koji želi da kontroliše sve medije i opoziciju! (06.12.2017). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). INTERVJU: Mile Novaković - Zemunski klan je na vrhuncu mislio da je moćniji od države! (22.03.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended