YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Miroljub Petrović - Satanisti opsednuti demonima žele da unište čovečanstvo! (22.08.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Miroljub Petrović, osnivač i direktor "Centra za prirodnjačke studije" i "Instituta za prirodnu medicinu". Gospodin Petrović je završio geologiju na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na International Institute for Original Medicine u Americi. Doktorirao je filozofiju sa pohvalama (cum laude) na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji, na temu povezivanja nauke i religije. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 02.08.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Mikri Maus - Naša generacija je odrasla na ulici, mi smo deca radničke klase! (08.11.2017). INTERVJU: Milan Paroški - Hrvati i Mađari prave tajne planove i žele da otmu Vojvodinu! (28.09.2017). INTERVJU: Momir Bulatović - Istorija će suditi Milu Đukanoviću zbog njegove politike! (05.03.2018). INTERVJU: Božidar Popović - Na Zemlji postoji sukob dve moćne vanzemaljske civilizacije (02.02.2018). INTERVJU: Marko Bulat - Verujem da je Zemlja ravna ploča, teorija evolucije je laž! (30.01.2018). THE BEST OF MIROLJUB PETROVIĆ - IDEŠ POD MAČ BATO: Kompilacija najboljih izjava Miroljuba Petrovića! Novo Jutro - Irina i Zika - Nebojsa Krsic, Ognjen Karanovic - 17.09.2019. INTERVJU: Aleksandar Bilanović - Otkrivanje tajni džungle je moja životna avantura! (23.06.2018). INTERVJU: Dušan Džakić - Nikada nisam sumnjao u sebe, kroz patnju sam postao najbolji! (05.07.2017). Goli Zivot - Zoran Cvetkovic Moravac - (TV Happy 31.01.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended