The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Miroljub Petrović - Satanisti opsednuti demonima žele da unište čovečanstvo! (22.08.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Miroljub Petrović, osnivač i direktor "Centra za prirodnjačke studije" i "Instituta za prirodnu medicinu". Gospodin Petrović je završio geologiju na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na International Institute for Original Medicine u Americi. Doktorirao je filozofiju sa pohvalama (cum laude) na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji, na temu povezivanja nauke i religije. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 02.08.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. Stres - dr Miroljub Petrović. INTERVJU: Marko Bulat - Verujem da je Zemlja ravna ploča, teorija evolucije je laž! (30.01.2018). Pozidina Darvinizma - Miroljub Petrovic. AKTUELNO: The Books of Knjige - Aleksandar Radunović Popaj i Goran Vujović (15.11.2017). BALKAN INFO: Miroljub Petrović - Ne verujem da je Praljak popio pravi otrov u Haškom tribunalu! INTERVJU: Sanken Wesna - Pobedila sam rak lekovitim biljkama iz amazonske prašume! (03.10.2016). POSLE RUCKA: Petrovic, Simic, Grujicic, Vidojevic (Tv Happy 15.06.2017). POSLE RUCKA - Vanzemaljci, komsije s druge galaksije? - (TV Happy 27.07.2018). INTERVJU: Fox - Život je velika borba, klinci moraju da beže od ulice i loših stvari! (25.04.2018). Miroljub Petrovic svira gusle - Ami G Show S09.

posted by oljeomn9s


Recommended