It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Miroljub Petrović, osnivač i direktor "Centra za prirodnjačke studije" i "Instituta za prirodnu medicinu". Gospodin Petrović je završio geologiju na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na International Institute for Original Medicine u Americi. Doktorirao je filozofiju sa pohvalama (cum laude) na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji, na temu povezivanja nauke i religije. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 15.08.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Miroljub nosi majice sa patriotskog sajta Srpska Majica. Možete ih naručiti na sledećem linku: https://srpskamajica.com

*************************************************************
Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Miroljub Petrović - Svetom vladaju satanisti i moramo srušiti takav sistem! (12.11.2017). POSLE RUCKA - Prezivela pakao / Jeziva ispovest nekadasnje pripadnice sekte - (TV Happy 12.09.2018). INTERVJU: Dafina - Legija je osećao da su ga nakon 5. oktobra svi političari izdali! (27.12.2018). INTERVJU: Božidar Popović - Civilizacija je u opasnosti, sprema se poslednja bitka! (17.10.2018). INTERVJU: Miloslav Samardžić - Draža Mihailović nije bio izdajnik i saradnik okupatora! (19.08.2016). BALKAN INFO: Miroljub Petrović priča o svom sinu i o njihovom zajedničkom biznisu! INTERVJU: Momčilo Milinović - Tramp ne želi da ucenjuje Kim Džong Una i Severnu Koreju! (1.9.2018). DESNI KLIK Miroljub Petrović - Ovo je svet krokodila, moraš se boriti za život! PRVI DEO. INTERVJU: Dušan Džakić - Nema uspeha preko noći, potrebno je dosta truda i upornosti! (30.11.2018). Miroljub Petrovic o hrvatskom uspehu, Exitu i demonima - Dobro jutro Srbijo - (TV Happy 19.07.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended