Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Miroljub Petrović, osnivač i direktor "Centra za prirodnjačke studije" i "Instituta za prirodnu medicinu". Gospodin Petrović je završio geologiju na Univerzitetu u Beogradu i medicinu na International Institute for Original Medicine u Americi. Doktorirao je filozofiju sa pohvalama (cum laude) na Univerzitetu Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji, na temu povezivanja nauke i religije. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 15.08.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo prve majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Ustaj, živi, bori se, ne kloni!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-ustaj-zivi-bori-se-ne-kloni/

*************************************************************

Miroljub nosi majice sa patriotskog sajta Srpska Majica. Možete ih naručiti na sledećem linku: https://srpskamajica.com

*************************************************************
Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* BEZ USTRUČAVANJA - Miroljub Petrović: Svi dosmanlijski lideri su trebali da budu likvidirani! INTERVJU: Miroljub Petrović - Tajna društva organizuju satanističke rituale širom sveta (06.10.2017). INTERVJU: Nixa Zizu - U rijaliti programe ulazi najveći šljam, potpuno smo dotakli dno! (5.8.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Deca moraju da uče o najvećem srpskom junaku Skenderbegu! (03.06.2018). DESNI KLIK Miroljub Petrović - O današnjoj deci niko ne brine i zbog toga oboljevaju. DRUGI DEO. INTERVJU: Dušan Džakić - Nema uspeha preko noći, potrebno je dosta truda i upornosti! (30.11.2018). INTERVJU: Tomislav Terzin - Bog je stvorio univerzum, teorija evolucije je većinom laž! (14.9.2018). AKTUELNO: Pravi borci ne odustaju i bore se do kraja - Vaso Bakočević i Dušan Džakić (15.12.2017). POSLE RUCKA - Miroljub Petrovic o 'polupanoj' omladini koja se drogira - (TV Happy 14.11.2018). INTERVJU: Marko Bulat - Dolaze teška vremena, moramo se boriti za spasenje naših duša! (26.10.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended