Get YouTube subscribers that watch and like your videos
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milenko Vasojević - Beogradski dileri droge sarađuju sa albanskom mafijom! (11.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Milenko Vasojević Vaske, bivši inspektor u Odeljenju za suzbijanje narkomanije i krijumčarenje narkotika, poznatijem kao Četvrto odeljenje. Radio je kao inspektor u okviru Policijske uprave za grad Beograd u stanici "29. novembar". Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 09.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PREKO INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Ljubiša Preletačević Beli - Do kraja ću se boriti da dočekamo bolja vremena! (25.02.2018). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Aleksandar Pavić i Vanja Elez (30.10.2018). INTERVJU: Spasoje Vlajić - U budućnosti nam preti čipovanje i kontrola ljudskog uma! (09.11.2017). Goli Zivot - Nikola Vucicevic - (TV Happy 14.02.2019). AKTUELNO: Tajna društva i vladari iz senke - Darko Trifunović i Tomislav Kresović (29.11.2017). MILOŠ KOVIĆ-'RUSI VEĆI SRBI OD SRBA', K i M, IZDAJA, PROTESTI...PRVI DEO/NIKA TV/'DUBOKA DRZAVA'. AKTUELNO: Dnevnjak - Rijaliti je teško đubre, ali imamo mnogo većih problema od toga! (26.07.2018). Kupovina kuce u Americi,zivot u Americi. INTERVJU: Boris Bizetić - Rokeri s Moravu i naše pesme su nadživele mnoge političare! (4.1.2019). INTERVJU: Miroljub Jevtić - Muslimani su spremni da urade sve da bi pokorili svet! (30.04.2018).

posted by oljeomn9s


Recommended