Easy way to get 15 free YouTube views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milenko Nedelkovski - Makedonija je okupirana, a Zaev je marioneta Amerike! (19.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Milenko Nedelkovski, jedan od najpopularnijih makedonskih novinara i autor poznate emisije "Milenko Nedelkovski Late Night Show" na skopskoj televiziji "Kanal 5". Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 09.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Božidar Spasić - Moramo sprečiti obračune mafije na beogradskom asfaltu! (19.12.2018). INTERVJU: Olivera Ćirković - Doživela sam mnoge nepravde, nikada nisam pala na kolena! (29.6.2019). INTERVJU: Radovan Damjanović - Srpski narod je najviše stradao za vreme Jugoslavije! (23.12.2018). INTERVJU: Nikola Pejaković - Izdali smo borbu predaka, moramo da platimo cenu slobode! (18.9.2018). AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Milan St. Protić (12.2.2019). Gost nedelje: Predrag Popović, Zamenik urednika magazina Tabloid, novinar i publicista, II deo,. INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018). AKTUELNO: Ne smemo zaboraviti heroje sa Košara – Nenad Milkić i Đura Elčić (20.1.2019). INTERVJU: Monogamija - Živimo u izopačenim vremenima, nekada je sve bilo drugačije! (23.1.2019). INTERVJU: Radovan Damjanović - Mladi ne znaju puno o pravoj istoriji srpskog naroda! (30.11.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended