A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milenko Nedelkovski - Makedonija je okupirana, a Zaev je marioneta Amerike! (19.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Milenko Nedelkovski, jedan od najpopularnijih makedonskih novinara i autor poznate emisije "Milenko Nedelkovski Late Night Show" na skopskoj televiziji "Kanal 5". Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 09.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Milan Veruović - Đinđić bi pohapsio mnoge svoje saradnike da nije ubijen! (21.12.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018). INTERVJU: Robert Valdec - Mediji ćute o migrantima koji pljačkaju i siluju! (5.2.2019). INTERVJU: Siniša Kovačević - Ako dozvolimo da nam otmu slobodu, onda ćemo izgubiti sve! (14.12.2018). INTERVJU: Branislav Stojmenović - Verovao sam u snove, tako možemo menjati realnost! (22.1.2019). INTERVJU: Olivera Ćirković - Pink Panteri su postali mit, osećala sam se kao Robin Hud! (30.06.2018). Milovan Brkić: Putin je ovom posetom oprao ruke od Vučića. Kada stižu beloruski helikopteri? | Od četvrtka do četvrtka. Reč i misao E09: Dragan Radović - 'Piramida kriminala upravlja Srbijom'. CIRILICA - Srbija u kandzama mafije / Mafijaski obracuni drmaju Srbiju - (TV Happy 21.01.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended