Get free YouTube views, likes and subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milan Paroški - Postoje dokazi da je Deda Mraz naš, Sorabi su prezali irvase! (14.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Milan Paroški, pisac i bivši političar. Postao je poznat tokom devedesetih kada je na prvim višestranačkim izborima postao narodni poslanik. Proslavio se dugim govorima zbog čega je dobio nadimak „srpski Kastro“. Kao potvrda njegovog talenta svedoči i kandidatura za Nobelovu nagradu za književnost. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 11.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Milan Brdar - Srbija je u potpunosti okupirana država još od 1918. godine! (13.01.2018). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). INTERVJU: Duci Simonović - Svetom vladaju mafijaške bande koje su uništile pravdu! (11.12.2015). INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). INTERVJU: Marko Bulat - Dolaze teška vremena, moramo se boriti za spasenje naših duša! (26.10.2018). BALKAN INFO: Miroljub Petrović - Ne verujem da je Praljak popio pravi otrov u Haškom tribunalu! AKTUELNO: Zabranjena istorija srpskog naroda - Tanasije Tasev i Slaviša K. Miljković (26.2.2019). „Кosovo je važnije od pet minuta na RTS-u!' - Milan Brdar (Politikon) 2019. INTERVJU: Jana Tešanović - Političari koriste pomoć astrologa kada donose važne odluke! (28.03.2018). INTERVJU: Đorđije Andrić - Kontrola medija je pogrešna, moramo da čujemo drugu stranu! (1.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended