The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milan Paroški - Postoje dokazi da je Deda Mraz naš, Sorabi su prezali irvase! (14.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Milan Paroški, pisac i bivši političar. Postao je poznat tokom devedesetih kada je na prvim višestranačkim izborima postao narodni poslanik. Proslavio se dugim govorima zbog čega je dobio nadimak „srpski Kastro“. Kao potvrda njegovog talenta svedoči i kandidatura za Nobelovu nagradu za književnost. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 11.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Milan Paroški - Imamo jedan od najstarijih kalendara, ali nam vreme ističe! (8.9.2018). INTERVJU: Đorđije Andrić - Kontrola medija je pogrešna, moramo da čujemo drugu stranu! (1.1.2019). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). INTERVJU: Vladimir Popović - Bio sam učesnik mnogih tuča, ali nikada nisam poražen! (21.1.2019). INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018). INTERVJU: Semir Osmanagić - Vanzemaljci su na vrhu piramide moći i kontrolišu ceo svet! (21.9.2018). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). GOVORNICA 16.03.2019 Miladin Ševarlić. AKTUELNO: Višeslav Simić i Dragan Petrović - Elite su odgovorne za stanje u društvu! (14.8.2019). INTERVJU: Dado Topić - Morali smo da učimo dosta da uđemo u društvo kreativaca! (25.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended