15 YouTube views, likes subscribers in 10 minutes. Free!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milan Paroški - Hrvati i Mađari prave tajne planove i žele da otmu Vojvodinu! (28.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Milan Paroški, pisac i bivši političar. Postao je poznat tokom devedesetih kada je na prvim višestranačim izborima postao narodni poslanik. Proslavio se dugim govorima zbog čega je dobio nadimak „srpski Kastro“. Kao potvrda njegovog talenta svedoči i kandidatura za Nobelovu nagradu za književnost. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 11.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PREKO INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Mikri Maus - Naša generacija je odrasla na ulici, mi smo deca radničke klase! (08.11.2017). INTERVJU: Svetozar Radišić - Vladari sveta pokušavaju da stvore zlatnu milijardu! (26.6.2019). INTERVJU: Miloslav Samardžić - Senke nad Balkanom su prepune istorijskih neistina! (04.01.2018). INTERVJU: Božidar Milosavljević - Vanzemaljci su pomagali razvoj starih civilizacija! (11.3.2019). AKTUELNO: Tomislav Kresović i Biljana Đorović - Svetom se vlada lažima i strahom! (15.7.2019). INTERVJU: Jovan Pejin - Hrvatska falsifikuje i stvara lažnu istoriju hrvatskog naroda! (29.01.2017). Dr Velimir Abramović: 'Sprema se puč, Vučiću će se uskoro suditi za veleizdaju'! Emisija Autoritet. INTERVJU: Milan Brdar - U toku je udruženi zločinački poduhvat protiv srpskog naroda! (4.12.2018). INTERVJU: Ivan Golac - Srbi su me zaboravili, mislim da me mnogo više cene u Engleskoj! (5.7.2019). Mila Alečković: SVETLO poručuje: DOLAZI STRAŠNI SUD!

posted by oljeomn9s


Recommended