A little secret to rock your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milan Paroški - Hrvati i Mađari prave tajne planove i žele da otmu Vojvodinu! (28.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Milan Paroški, pisac i bivši političar. Postao je poznat tokom devedesetih kada je na prvim višestranačim izborima postao narodni poslanik. Proslavio se dugim govorima zbog čega je dobio nadimak „srpski Kastro“. Kao potvrda njegovog talenta svedoči i kandidatura za Nobelovu nagradu za književnost. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 11.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PREKO INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. AKTUELNO: Prava istina o vanzemaljcima - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (09.07.2017). INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). INTERVJU: Ratko Martinović - Vladari iz senke truju nas svakog dana lažima preko medija! (19.9.2018). INTERVJU: Zvonimir Trajković - Srbija mora da upotrebi silu na Kosovu i Metohiji! (06.04.2018). INTERVJU: Jana Tešanović - Političari koriste pomoć astrologa kada donose važne odluke! (28.03.2018). INTERVJU: Miroljub Petrović - Dobri zakoni mogu da oteraju sve sataniste u mišje rupe! (20.12.2017). Englezi Prete:Ako Podelite Kosovo Odlaze Sandžak i Vojvodina! Šokantan Stav Ešdauna. INTERVJU: Ratko Martinović - Samo naivni mogu da veruju da su teorije zavere mašta! (15.05.2018). ***HD - Zaprešić Boys - Igraj moja Hrvatska*** DOČEK 16.07.2018. GOVORNICA 23.06.2018 prof. dr Miloš Ković.

posted by oljeomn9s


Recommended