YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Milan Paroški - Hrvati i Mađari prave tajne planove i žele da otmu Vojvodinu! (28.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin dr Milan Paroški, pisac i bivši političar. Postao je poznat tokom devedesetih kada je na prvim višestranačim izborima postao narodni poslanik. Proslavio se dugim govorima zbog čega je dobio nadimak „srpski Kastro“. Kao potvrda njegovog talenta svedoči i kandidatura za Nobelovu nagradu za književnost. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 11.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PREKO INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović. INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke nas stalno truju da ne bismo doživeli starost! (15.10.2018). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). AKTUELNO: Prava istina o vanzemaljcima - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (09.07.2017). INTERVJU: Miroljub Petrović - Dobri zakoni mogu da oteraju sve sataniste u mišje rupe! (20.12.2017). INTERVJU: Zvonimir Trajković - Ne smemo dati Kosovo, jer su tamo koreni srpskog naroda! (14.10.2018). PETI DAN: Rasipnost / Maškare i društvo (08.03.2019). INTERVJU: Slobodan Komazec - Bankarski sektor ne sme preći u ruke stranog kapitala! (15.03.2018). PRESSJEK - 3. MAJ. Tomislav Mičić: U POTRAZI ZA HRVATSKOM. INTERVJU: Miloslav Samardžić - Draža Mihailović nije bio izdajnik i saradnik okupatora! (19.08.2016).

posted by oljeomn9s


Recommended