YouTube magic that brings views, likes and suibscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Mila Alečković - Mediji nas samo truju, strah sprečava ljude da se probude! (2.3.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je prof. dr Mila Alečković, koja je do sada u svoju biografiju upisala diplome kliničke psihologije (Beograd) i antropološke psihijatrije (Pariz), doktorat na Univerzitetu Sorbona, titulu majstora hata joge i niz drugih priznanja. Kćerka je književnice Mire Alečković i slikara i arhitekte Save Nikolića, od kojih je, kaže, nasledila ono najvažnije - dobrotu, altriuizam i večito živi duh. Iako dugo vremena živi u Parizu i kontinuirano gostuje na univerzitetima širom sveta, rado se vraća rodnom Beogradu. Istaknuti je član srpskog rasejanja, piše, slika i svira, a pre par godina se aktivnije uključila u srpski politički život. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 25.02.2019. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Spasoje Vlajić - U budućnosti nam preti čipovanje i kontrola ljudskog uma! (09.11.2017). Dr Mila Alečković: SRPSKI NAROD KADA PRESTANE DA SE BOJI, PRAVI ISTORIJU ČITAVOG SVETA! AKTUELNO: Čudesni svet skrivenih znanja - Velimir Abramović i Božidar Milosavljević (27.12.2017). AKTUELNO: Pomirenje (ni)je moguće na Balkanu – Muamer Zukorlić i Aleksandar Raković (25.12.2018). Mila Aleckovic o oduzetom pravu na hraniteljstvo. Dzon Bosnic - Konoplja je nasa najveca sansa za BIZNIS - Intervju NOVO 2018 - 2019. POSLE RUCKA - Da li su socijalne sluzbe u Srbiji korumpirane?! - (TV Happy 14.03.2019). INTERVJU: Milan Brdar - Srbija je u potpunosti okupirana država još od 1918. godine! (13.01.2018). AKTUELNO: Istina o životu Đorđa Božovića Giške - Slavica Božović i Miško Janković (26.3.2019). INTERVJU: Bernard Ljubas - Sve oko nas ukazuje da živimo u poslednjim vremenima! (27.4.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended