The easiest way to skyrocket your YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Mićko Ljubičić - Urušavanje našeg sistema je davno počelo i još nije gotovo! (19.09.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Dragoljub Mićko Ljubičić, poznati glumac, humorista i satiričar. Originalnost, kreativnost, duhovitost, moć transformacije, vrhunska analitičnost - to je samo deo onoga čime se odlikuje njegov rad. Neki za njega kažu da je Nušić našeg doba. "Indeksovo radio pozorište", čiji je Mićko bio glumac i koscenarista, svi rado pamte i dan danas. On je bez mnogo okolišanja jedan od najvoljenijih stanovnika Srbije. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 15.09.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PREKO INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić. INTERVJU: Jovana Stojković - Vakcine predstavljaju najveću opasnost za našu decu! (05.09.2017). INTERVJU: Miroljub Petrović - Deca moraju da uče o najvećem srpskom junaku Skenderbegu! (03.06.2018). INTERVJU: Jovo Bakić - Vučić je licemer koji želi da kontroliše sve medije i opoziciju! (06.12.2017). INTERVJU: Miloš Radisavljević Kimi - Jug kontrolišu ljudi koji nemaju veze sa navijačima! (8.1.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Bodibilding je danas pun hemije, nekada je sve bilo drugačije! (13.11.2017). INTERVJU: Milan Veruović - Treći metak otkriva pravu istinu o ubistvu Zorana Đinđića! (18.11.2017). Mićko imitira političare - NAJNOVIJE! INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). AKTUELNO: Paranormalne pojave i fenomeni - Bernard Ljubas i Vladimir Lalić (21.10.2017). INTERVJU: Branko Dragaš - Moramo srušiti totalitarni sistem i očistiti politički ološ! (03.11.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended