Grow your YouTube views, likes and subscribers for free
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Ljubinko Drulović - Moramo voditi računa o talentima srpskog fudbala! (10.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Ljubinko Drulović, proslavljeni fudbaler i trener. Istakao se kao probojan bočni igrač, odličnog centaršuta i dobre tehnike. Imao je impresivnu igračku karijeru u Portugaliji gdje je sa Portom osvojio pet uzastopnih titula prvaka Portugala, četiri kupa i pet Superkupova. Nastupao je za nacionalni tim Jugoslavije na 38 susreta i postigao tri pogotka. Nakon igračke karijere, ostao je u fudbalu kao trener. Kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji 2013. godine. Krajem 2013. godine dodeljena mu je „Zlatna lopta“ FSS kao najboljem treneru za 2013. godinu. Osim toga, kao trener radio je u Banatu, Dravi iz Ptuja, Partizanu i u Angoli, a bio je selektor Makedonije. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Nemanja Džaković - Uopšte se ne kajem zato što sam živeo punim plućima! (29.1.2019). INTERVJU: Boris Bizetić - Rokeri s Moravu i naše pesme su nadživele mnoge političare! (4.1.2019). INTERVJU: Milan Paroški - Postoje dokazi da je Deda Mraz naš, Sorabi su prezali irvase! (14.1.2019). INTERVJU: Miroljub Petrović - Dobri zakoni mogu da oteraju sve sataniste u mišje rupe! (20.12.2017). INTERVJU: Branislav Stojmenović - Verovao sam u snove, tako možemo menjati realnost! (22.1.2019). AKTUELNO: Prava istina o tajnama Vatikana – Tomislav Kresović i Željko Poznanović (20.12.2018). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). BALKAN INFO: Dejan Lučić – Treba da rešimo sukob sa Šiptarima isto kao Rusi na Krimu! PATRIOTE PORUČILE VUČIĆU Siđi s vlasti da te mi ne skidamo zbog veleizdaje. Hrvatska - Jugoslavija (2-2) - Iggy Speed.

posted by oljeomn9s


Recommended