Secret sauce that brings YouTube followers, views, likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Ljubinko Drulović - Moramo voditi računa o talentima srpskog fudbala! (10.1.2019)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Ljubinko Drulović, proslavljeni fudbaler i trener. Istakao se kao probojan bočni igrač, odličnog centaršuta i dobre tehnike. Imao je impresivnu igračku karijeru u Portugaliji gdje je sa Portom osvojio pet uzastopnih titula prvaka Portugala, četiri kupa i pet Superkupova. Nastupao je za nacionalni tim Jugoslavije na 38 susreta i postigao tri pogotka. Nakon igračke karijere, ostao je u fudbalu kao trener. Kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji 2013. godine. Krajem 2013. godine dodeljena mu je „Zlatna lopta“ FSS kao najboljem treneru za 2013. godinu. Osim toga, kao trener radio je u Banatu, Dravi iz Ptuja, Partizanu i u Angoli, a bio je selektor Makedonije. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 20.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* AKTUELNO: Migranti su deo plana za uništenje Evrope - Zmago Jelinčić i Džon Bosnić (24.9.2018). INTERVJU: Milan Paroški - Postoje dokazi da je Deda Mraz naš, Sorabi su prezali irvase! (14.1.2019). CIRILICA - Srbija u kandzama mafije / Mafijaski obracuni drmaju Srbiju - (TV Happy 21.01.2019). INTERVJU: Dragan Krsmanović - Draža Mihailović zaslužuje važno mesto u našoj istoriji! (8.7.2019). The 29 Formations of Football According to Marcelo Bielsa. Beograđani slave Rakitićev penal i pobjedu Hrvatske. Stojanović: SDA pričom o ratu želi da skrene pažnju sa krucijalnih problema. Porto Fc - AC Milan 1-1, Champions League, 20th Nov 1996. INTERVJU: Dado Topić - Morali smo da učimo dosta da uđemo u društvo kreativaca! (25.1.2019). Danica Vučenić o Vučićevoj genezi narodnih neprijatelja.

posted by oljeomn9s


Recommended