Secret sauce that brings YouTube followers, views, likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Lane Gutović - Političari su ljudi koji često nemaju dar za bilo koji posao! (11.08.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Milan Lane Gutović, jedan od najboljih i najpoznatijih srpskih glumaca. Publika ga najradije pamti kao Srećka Šojića iz serijala filmova "Tesna koža" i kasnije iz serije "Bela lađa". On je čovek koji se toliko dokazao u svom poslu, bije ga glas da je „težak“, ali i da neće da odstupi ni za dlaku, bez zadrške kaže šta misli i ne ustručava se da kritikuje vlast i društvo. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 05.08.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205900102046781862

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić. BALKAN INFO: Lane Gutović – Nisam oćelavio od milovanja vlasti kao bogataško kuče, ne umiljavam se! INTERVJU: Miloš Milaković - Dnevnjak je nastao spontano i zato bih voleo da nastavimo! (29.07.2017). INTERVJU: Siniša Kovačević - Ako dozvolimo da nam otmu slobodu, onda ćemo izgubiti sve! (14.12.2018). INTERVJU: Darko Stošić - Pravi MMA šampioni se najbolje osećaju u ringu za vreme borbe! (23.07.2017). INTERVJU: Biljana Plavšić - Ovo je moje poslednje obraćanje srpskom narodu! (30.07.2018). INTERVJU: Kosta Čavoški - Vučića čeka sud istorije ako odluči da potpiše izdaju Kosova! (10.12.2017). INTERVJU: Miloš Milaković - Situacija u društvu sve više liči na skečeve iz Dnevnjaka! (16.2.2019). INTERVJU: Jugoslav Petrušić - U toku je specijalni rat protiv srpskog naroda! (13.07.2018). INTERVJU: Jovana Stojković - Vakcine predstavljaju najveću opasnost za našu decu! (05.09.2017). INTERVJU: Marko Bulat - Vladari iz senke i tajna društva žele da unište srpski narod! (18.09.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended