Grow your YouTube channel like a PRO with a free tool
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Lane Gutović - Političari su ljudi koji često nemaju dar za bilo koji posao! (11.08.2017)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Milan Lane Gutović, jedan od najboljih i najpoznatijih srpskih glumaca. Publika ga najradije pamti kao Srećka Šojića iz serijala filmova "Tesna koža" i kasnije iz serije "Bela lađa". On je čovek koji se toliko dokazao u svom poslu, bije ga glas da je „težak“, ali i da neće da odstupi ni za dlaku, bez zadrške kaže šta misli i ne ustručava se da kritikuje vlast i društvo. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 05.08.2017. godine u našim prostorijama, u Beogradu.

*************************************************************

Poštovani prijatelji,

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205900102046781862

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal www.paypal.com
[email protected]

*************************************************************

Emisiju je vodio novinar Marko Jeremić. INTERVJU: Bane Trifunović - Vučić i Janković su za mene isti, treba srušiti ceo sistem! (25.12.2017). INTERVJU: Milan Paroški - Hrvati i Mađari prave tajne planove i žele da otmu Vojvodinu! (28.09.2017). INTERVJU: Marko Bulat - Vladari iz senke i tajna društva žele da unište srpski narod! (18.09.2017). BALKAN INFO PREŽIVEO AVANTURU: Reportaža Miroljuba Petrovića iz plemena Kuči! (06.08.2017). INTERVJU: Svetozar Radišić - Vladari sveta pokušavaju da stvore zlatnu milijardu! (26.6.2019). INTERVJU: General Nebojša Pavković - Bili smo spremni da damo život za odbranu Srbije! (6.10.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Svetske elite rade na kontroli uma i ispiranju mozga ljudima! (06.01.2018). INTERVJU: Todor Jovanović - Doktori znaju da mogu da napravim lek koji leči sve bolesti! (12.8.2017). AKTUELNO: Pozicija Srbije na mapi sveta - Milan St. Protić i Džon Bosnić (3.8.2018). INTERVJU: Nikola Đuričković - Giška je znao šta ga čeka, ubijen je metkom sa leđa! (14.10.2017).

posted by oljeomn9s


Recommended