Grow your YouTube channel like a PRO with a free tool
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Jelena Maćić, poznata stilistkinja i make-up artist. Važi za osobu bez dlake na jeziku koja se ne ustručava da javno iskaže svoje mišljenje na teme koje nas okružuju. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 08.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* INTERVJU: Miroljub Petrović - Teško je lečiti buzdovane i kamenjarke opsednute demonima! (14.7.2018). INTERVJU: Radovan Damjanović - Srpski narod je najviše stradao za vreme Jugoslavije! (23.12.2018). INTERVJU: Momčilo Milinović - Ne verujem u politiku, moć se uvek meri snagom oružja! (10.05.2018). INTERVJU: Miroljub Jevtić - Albanska nacija je veštačka i nije postojala kroz istoriju! (3.3.2019). INTERVJU: Mabus - Zemlja je ravna ploča, žele da sakriju pravu istinu od čovečanstva! (03.04.2018). INTERVJU: Srđan Nogo - Soroš koristi migrante kao deo tajnog plana za uništenje Evrope! (31.12.2018). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). INTERVJU: Mark Lajhner - MMA ne donosi samo slavu i novac, već postoji dosta rizika! (16.1.2019). INTERVJU: Miroljub Petrović - Polupana omladina je demonizovana i zato voli žurke! (25.8.2018). BALKAN INFO: Miroljub Petrović - Deca propadaju kada dobijaju novac, umesto roditeljskog vremena!

posted by oljeomn9s


Recommended