Secret weapon how to promote your YouTube channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Jelena Maćić, poznata stilistkinja i make-up artist. Važi za osobu bez dlake na jeziku koja se ne ustručava da javno iskaže svoje mišljenje na teme koje nas okružuju. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 08.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu office@balkaninfo.me

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

************************************************************* AKTUELNO: Istina o zločinima i izdaji Srbije - Jugoslav Petrušić i Goran Jevtović (13.12.2017). INTERVJU: Lemi G - Odrastali smo na ulici i prošli sve, zato nam je glava bila u torbi! (15.1.2019). INTERVJU: Vaso Bakočević - Nikada ne želim da odustanem i zato prihvatam svaki izazov! (9.9.2018). INTERVJU: Slaviša Miljković - Srbi su najstariji narod u istoriji čovečanstva! (9.12.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Doping je velika opasnost za zdravlje sportista i mladih ljudi! (19.8.2018). INTERVJU: Srđan Nogo - Soroš koristi migrante kao deo tajnog plana za uništenje Evrope! (31.12.2018). INTERVJU: Đorđe Višekruna - Aleksandar Vučić voli samo sebe i želi da večno vlada! (26.05.2017). INTERVJU: Aleksandar Ilić - Svi ćute o starletama, prostituciji i kriminalu na ulicama! (30.9.2018). INTERVJU: Goran Marjanović - Drevne civilizacije kriju tajna znanja i tehnologije! (9.1.2019). INTERVJU: Dragoslav Bokan - Jugoslovenstvo uništava srpski narod još od 1918. godine! (6.1.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended