YouTube doesn't want you know this subscribers secret
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

INTERVJU: Jelena Maćić - Državne starlete provode radno vreme na kolenima! (16.12.2018)

Follow
BALKAN INFO - Zvanični kanal

Gost emisije "Intervju" bila je gospođa Jelena Maćić, poznata stilistkinja i make-up artist. Važi za osobu bez dlake na jeziku koja se ne ustručava da javno iskaže svoje mišljenje na teme koje nas okružuju. Preporučujemo da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Intervju je snimljen 08.12.2018. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Teša Tešanović.

*************************************************************

Želimo da Vam svečano predstavimo nove majice iz BALKAN INFO kolekcije “Srpski junaci – Dogodine u Prizrenu!”.

Možete ih naručiti na sledećem linku: https://www.balkaninfo.rs/proizvod/srpski-junaci-dogodine-u-prizrenu/

*************************************************************

Svi koji verno pratite emisije i želite da pomognete rad produkcije od danas to možete učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

Unapred se zahvaljujemo na svakom prilogu koji će pomoći rad naše produkcije, ali isto tako predlažemo da nam pišete sve vaše želje, predloge i konkretne savete kako da učinimo emisije još boljim na našu email adresu [email protected]

Srdačan pozdrav,
BALKAN INFO tim

*************************************************************

UPLATE NA TEKUĆI RAČUN:

Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

UPLATE PUTEM INTERNETA:

Paypal - www.paypal.com
[email protected]

************************************************************* INTERVJU: Petar Čelik - Vladari iz senke nas stalno truju da ne bismo doživeli starost! (15.10.2018). INTERVJU: Fox - Tajna društva drže ključne poluge moći i vladaju celim svetom! (5.12.2018). AKTUELNO: Kapitalizam je monstrum koji uništava čovečanstvo – Đorović i Mihailović (5.1.2019). INTERVJU: General Božidar Delić - Moramo biti spremni da opet branimo Kosovo i Metohiju! (2.8.2018). INTERVJU: Petar Čelik - Uništavamo zdravlje, zato što je sve oko nas zatrovano! (10.5.2019). INTERVJU: Vaso Bakočević - Nikada ne želim da odustanem i zato prihvatam svaki izazov! (9.9.2018). DOBRO JUTRO, ZEMLJA JE RAVNA PLOCA! Dnevna doza TEORIJA ZAVERA u jutarnjem programu. INTERVJU: Velimir Abramović - Tesla je ostavio svoje ideje za budućnost civilizacije! (21.2.2019). INTERVJU: Ratko Martinović - Vatikan podržava migrante i želi da destabilizuje Evropu! (1.2.2019). INTERVJU: Hana Adrović - Stalno gledamo ista lica, politička scena liči na estradu! (17.5.2019).

posted by oljeomn9s


Recommended